Elazığspor'dan 2 transfer birden

Bordo-beyazlılar, bombaları patlattı. Elazığ, Yunanistan ekibinden Habip Sow ve Vitolo ile el sıkıştı, iş artık imzaya kaldı.

Elazığspor'dan 2 transfer birden
Elazığspor'dan 2 transfer birden
GİRİŞ 28.08.2013 10:29 GÜNCELLEME 28.08.2013 10:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Elazığspor taraftarlarının merakla beklediği iki isim ortaya çıktı. Habip Sow ve Vitolo. Uzun zamandır orta sahaya ve defansa takviye yapmak için uğraşan bordo-beyazlılar, Panathinaikos'un iki yıldızıyla el sıkıştı. 27 yaşındaki Sow, aslında çok yönlü bir oyuncu. Hem stoper hem de ön libero olarak görev yapabiliyor. Senegalli yıldız 1.81 boyunda. Vitolo ise orta alanın merkezinde görev yapıyor. 29 yaşındaki İspanyol futbolcunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi vardı.

HOCANIN ADAMLARI

Yönetim iki oyuncuyla da el sıkışırken, işin bitmesi artık imzaya kaldı. Teknik direktör Johan Sollied'in iki ismi de bizzat kendisinin istediği ifade edildi.

YORUMLAR 1
  • Atilla Türkoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kötü Gidişleri Bitirin. Başarı Bekliyoruz Sizlerden. Lige hiç iyi başlamadınız. Geçen yıl her maçta da yendiğimiz Akhisara farklı yenildiniz. Karabük karşısın da da çok kötüydük. Az kalsın maç gidiyodu. Beraberlik le işi kurtardık. Böyle gidişat oluruz ligin dibini boylarız. Taraftarımıza net ve farklı skorlu maçlar izletmelisiniz. Ligin dibine ha düştük ha çıktık diye endişeye sokmayınız milleti.
    Cevapla