Burdur'da masa tenisi heyecanı

Türkiye Masa Tenisi Küçük Kız-Erkekler Grup Müsabakaları'nın Burdur'da yapılan bölge karşılaşmaları, 128 sporcunun katılımıyla başladı.

Burdur'da masa tenisi heyecanı
Burdur'da masa tenisi heyecanı
GİRİŞ 09.04.2013 13:37 GÜNCELLEME 09.04.2013 13:37

Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) tarafından Burdur Gazi Atatürk Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Burdur, Bursa, Denizli, Isparta, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Uşak, Ankara ve Yalova illerinden 32 takım, 64'ü bayan 128 sporcu katıldı.

Ağrı, Amasya, Çanakkale, Kahramanmaraş ve Kırşehir bölgeleriyle aynı anda başlayan müsabakalarda dereceye giren sporcular, Kocaeli'nde 1-4 Haziran tarihlerinde yapılacak Minikler Türkiye Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazanacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, gazetecilere yaptığı açıklamada, müsabakaların Burdur'da yapılması için talepte bulunduklarını ve taleplerinin kabul edildiğini söyledi.

Müsabakalara katılan tüm sporculara, antrenörlere ve idarecilere başarı dileyen Acar, "Amacımız masa tenisi ve diğer branşları kitlelere yayarak sporu sevdirmek. Katkı verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada müsabakaların 11 Nisan'da sona ereceği bildirildi.

AA