Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı!

Kasımpaşa'ya 4-0 yenilen Bursaspor'da karşılaşma sonrası sopa ve bıçaklarla futbolculara saldıran taraftarların görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 01.03.2017 10:09 GÜNCELLEME 01.03.2017 12:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup olan Bursasporlu futbolcular, dönüş yolunda taraftarların saldırısına uğramıştı.

Osmangazi Köprüsü çıkışında takım otobüsünün gişelerde durmasını fırsat bilen bir grup taraftar, araçlarından inerek takım otobüsünün içerisine girdi.



HARUN TEKİN DAYAK YEMİŞTİ

Ellerinde bıçak ve sopalarla otobüse giren taraftarlar, futbolculara saldırmaya başladı. Takımın bazı futbolcularının darp edildiği olayda, milli kaleci Harun Tekin'in de yüzünde morlukların olduğu bildirildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Futbolcular ve kulüp personeli tarafından güçlükle otobüsten çıkarılan taraftarlar, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmış ancak daha sonra serbest bırakılmışlardı.

YORUMLAR 5
  • sadik 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır Hıristiyan veya yahudiler lemi kavga etmişler ha pardon yine müslüman müslümanna karşı gerisini siz hesap edin kardeşlerim cahillik büyük günahlardan dır unutmayın peygamber Efendimizin hadisidir cahillikten kurtulun diyor( sav )
    Cevapla
  • kaymakam 7 yıl önce Şikayet Et
    Dayı ne diyon sen ya...yabancılar hristiyan futbolcuları dövecen müslümanları ayıracakmısın yani....yok böyle bir cahillik bu adamlar zaten ya sarhoş yada hapçı...bursaspor veya başka takım farketmiyor
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Niye bırakıyon önce biraz nezarette kalsın iyi de bir para cezası verin, maça gitmekten de 1 yıl men
    Cevapla
  • İbrahimZb 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunları içeri alıp bir güzel ıslatacaksın o dilden anlarlar.İyi gün taraftarları Fenerbahçe maçında uçuyolardı takımın yanındaymış gibi havalar..
    Cevapla
  • Hamid 7 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bırakın, şu futbol ayrı saçmalık Türkiye'deki adalet anlayışı ayrı saçmalık. Suç işleyen ceza almıyorki!
    Cevapla