Takımdan ayrılınca itiraf etti 'Şenol hoca ile...'

Bursaspor'un Beşiktaş’tan kadrosuna kattığı Serdar Kurtuluş, kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulundu.

Takımdan ayrılınca itiraf etti 'Şenol hoca ile...'
Takımdan ayrılınca itiraf etti 'Şenol hoca ile...'
GİRİŞ 19.09.2016 14:36 GÜNCELLEME 19.09.2016 14:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ligi ilk 5 içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Kurtuluş, “Benim hedefim bu. Çünkü Bursa şehri ve Bursaspor camiası bunu hak ediyor. Oyuncu grubumuz da bunu başarabilecek güçte. Kişisel olarak da 3 yıllık bir imza attım ve ilk 3 yılımı burada çok iyi bir şekilde tamamlayıp, daha sonra yine burada devam etmek istiyorum. Aksi bir durum olmadığı müddetçe burada kalmak istiyorum. Birçok başarı, şampiyonluk yaşadım. Benim için alacağım her başarı kariyerim için önemlidir. Bursaspor’da bu potansiyel mevcut. Umarım burada da kupalar kaldırırım” dedi.

"Şenol Hoca ile garip bir duruma düştüm”

‘Hamza hoca ile iletişimin nasıl?’ sorusunu yanıtlayan Serdar Kurtuluş, “Çok iyi. Hamza hoca herkesle konuşabilen bir teknik adam. Bu hoca için çok önemli bence. Oynayan, oynamayan herkesle iletişim içinde. Bir sıkıntı olduğu zaman gidip rahat rahat konuşabiliyorsun. ‘Gitsem konuşsam, ne der acaba’ diye düşünmüyorsun. Onun kadar rahat iletişim kurulabilen başka bir hoca ile çalışmadım. Aslında hocalarla sıkıntı yaşayan bir insan değilim. Bir tek Şenol hoca ile garip bir duruma düştüm. Ya ben onu anlamadım ya o beni anlamadı gibi bir şey oldu. Ortada buluşamadık” diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • gokhan demir 7 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca futbolcudan anlıyor..elinde kimse zayi olmadı..senden bişey olmayacağını anladı bence..
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    he Şenol hoca senin kadar bilmiyor zaten
    Cevapla