Bursa'da heyecanın ismi "Jimmy Briand"

Olympique Lyon'un golcüsü Jimmy Briand'la prensip anlaşmasına varan Bursaspor, Fransız yıldızın eşini beklemeye başladı.

Bursa'da heyecanın ismi "Jimmy Briand"
Bursa'da heyecanın ismi "Jimmy Briand"
GİRİŞ 15.08.2014 10:05 GÜNCELLEME 15.08.2014 10:05

Fenerbahçe’den Samuel Holmen ve Porto’dan da Josue’yi kiralayıp transferde vites yükselten Bursaspor, Jimmy Briand’dan gelecek haberi beklemeye başladı. Geçtiğimiz sezon Olympique Lyon’da forma giyen yıldızın Bursa’ya gelmek için eşini ikna etmeye çalıştığı bildirildi. Güçlü bir kadro oluşturmak için yönetim olarak yoğun bir çalışma içinde bulunduklarını belirten başkan Recep Bölükbaşı, Briand’la prensipte anlaşma sağladıklarını ancak tek sorunun yıldız oyuncunun eşi olduğuna dikkat çekti. “Jimmy Briand eşini ikna etmeye çalışıyor” diyen Yeşil-Beyazlı başkan, “Yarın (bugün) kendisiyle yeniden bir görüşme yapacağız. Eşini ikna etmesi halinde Briand, Bursa’ya gelecek” açıklamasında bulundu.

"Kazım için görüşüyoruz"

Teknik direktör Şenol Güneş’in verdiği rapor doğrultusunda girişimlerin sürdüğünü ifade eden Bölükbaşı, Colin Kazım için de görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Geçtiğimiz sezon kadro dışı bıraktıkları oyuncuyla Hollanda’nın Feyenord takımının ilgilendiğini hatırlatan başkan Bölükbaşı şunları söyledi: “Colin Kazım’la ilgili Feyenord yöneticileriyle görüşmelerimiz sürüyor. Feyenord, Kazım’ı kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istiyor. Feyenord takımı istediklerimizi yerine getirirse bu transfer gerçekleşir.” Öte yandan önceki gün Slovenya’dan Trabzon’a geçen Timsah, çalışmalarını 1461 Trabzon Tesisleri’nde sürdürdü. sabah salonda güç depolayan Yeşil-Beyazlılar, akşam da taktik idmanı yaptı.