Ogün ve Recep Çetin PTT 1. Lig'de

Karşıyaka teknik direktörlük görevi için Ogün Temizkanoğlu, sportif direktör olarak ise Recep Çetin ile anlaştı.

Ogün ve Recep Çetin PTT 1. Lig'de
Ogün ve Recep Çetin PTT 1. Lig'de
GİRİŞ 22.05.2015 15:19 GÜNCELLEME 22.05.2015 15:19

Son dönemde Karşıyaka'ya verdiği maddi destekle adından söz ettiren ünlü iş adamı Erdal Acar, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ali Erten'in başkanlığa seçilmesinin ardından çalışmalara hız veren Acar, yeşil-kırmızılı takımın yeni teknik direktörünün Ogün Temizkanoğlu olduğunu açıklarken, sportif direktörlük görevini ise Recep Çetin'e verdi. Recep Çetin'in transfer konusunda tam yetkili olduğu açıklandı.

TRANSFERE 10 MİLYON TL

Yeşil-kırmızılı kulübün 38 milyon lirayı bulan borcunun tamamını kapatacaklarını kaydeden Acar, "Bu parayı borç olarak değil, bağış olarak vereceğiz. Her şey Karşıyaka için. Transfer bütçesi 10 milyon lira civarında olacak ama duruma göre 11-12 milyon lirayı da bulabilir" dedi.

Karşıyaka'ya sevgi ve aşk için geldiğini anlatan Acar, "Beşiktaş ve Karşıyaka ölümüne sevdamız. Bizi seyredin, bir yılda hemen Süper Lig'e çıkartacağız takımı" diye konuştu.

"SEMİH'İ ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ"

Karşıyaka'ya transfer olacağı konuşulan Semih Şentürk hakkındaki soruları da yanıtlayan Acar, "Semih Şentürk'ün Başakşehir'le sözleşmesi devam ediyor. Bunun için bir şey söylemek doğru olmaz ama kendisini burada görmek isteriz. Kendisi de zaten Karşıyakalı" ifadelerini kullandı.

Sportif direktörlük görevine getirilen Recep Çetin ise, "Bu lige uygun bir takım kuracağız" dedi.