Abdullah Avcı'dan Aboubakar'a veto

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın tam olarak istenilen seviye gelmemesi ve sakatlık ihtimali üzerine transfer çalışması başladı.

Abdullah Avcı'dan Aboubakar'a veto
Abdullah Avcı'dan Aboubakar'a veto
GİRİŞ 15.11.2019 13:51 GÜNCELLEME 15.11.2019 13:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz ve Umut Nayir ile yola devam eden, devre arasında forvet hattına en azından bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi Porto'yla Vincent Aboubakar için temas kurdu.

Portekiz ekibi, yüksek maliyetinden kurtulmak için Vincent Aboubakar'ı göndermeye çok sıcak bakıyor ancak Kamerunlu oyuncunun sağlık raporları ise pek parlak değil.

Bu yüzden sezon başında Mario Lemina'nın transferini de veto eden Abdullah Avcı, geride kalan 12 haftada Portekiz Ligi'nde hiç forma giymeyen Aboubakar'a bir kez daha itiraz etti.

Teknik direktör Abdullah Avcı, başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Erdal Torunoğulları ile yaptığı görüşmede, sağlığı ve performansı hakkında soru işareti olmayan, gelir gelmez takımda forma giyebilecek bir forvet istediğini söyledi. Avcı'nın bu görüşünün ardından yeni golcü için detaylı bir çalışma başlatıldı. (Sporx)

YORUMLAR 4
  • Kasım Korkmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Messi gelse onuda veto eder burakta gördüklerini bu taraftar niye göremiyor ben anlamadım...bir buraktırr gidiyoruz
    Cevapla
  • recep altın 4 yıl önce Şikayet Et
    al işte avcı zihniyeti. aboubakar bjk ye ilk geldiğinde de uzun süren sakatlıktan gelmişti ve sadece lig değil avrupada da müthiş performans göstermişdi
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal avcı. Sakat yıldıza veto dogru birde avcının oyununa uymaz
    Cevapla
  • KARTAL 4 yıl önce Şikayet Et
    harbiden hoca deil
    Cevapla