Vodafone Park'ta Şenol Güneş'e büyük tepki!

Beşiktaş taraftarları, Konyaspor maçında Şenol Güneş ve Fikret Orman'a tepki gösterirken, Guti lehine tezahüratlar yaptı.

GİRİŞ 10.03.2019 21:12 GÜNCELLEME 11.03.2019 08:20
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Konyaspor ile oynadığı maçın öncesinde taraftarlardan tepki vardı.

Beşiktaş taraftarları, A Milli Takım ile anlaşan teknik direktör Şenol Güneş'in adının anons edilmesi sonrasında ıslıklı tepki gösterirken, başkan Fikret Orman aleyhine de tezahürat yaptı. Orman'a tepki gösterildiği sırada stat hoparlörlerinden şarkı açılması da dikkatleri çekti. Taraftarlar Şenol Güneş için, "Şenol Güneş takım nerede? Şenol Güneş istifa nerede?" şeklinde tezahürat yaptı, tribünde bir bölüm ise tepki gösteren taraftarlara reaksiyon verdi.

Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, yardımcı antrenör Guti lehine de tezahüratlarda bulundu.

MAÇ SIRASINDA TEPKİ DEVAM ETTİ

Beşiktaşlı taraftarların maç sırasında Şenol Güneş ve yönetim aleyhine tezahüratları devam etti. Özellikle Konyaspor gollerinin ardından Şenol Güneş'e tepkili tezahüratlar yapıldı.

 

 

MAÇ SONRASI: İSTİFA!

Shinji Kagawa'nın 90+3. dakikada attığı golle Beşiktaş, Konyaspor'u 3-2 mağlup ederken, maçın son düdüğünün ardından ilginç bir olay yaşandı.

Maçın son bölümünde protesto edilen Şenol Güneş, oyuncuları orta yuvarlağa toplayıp takımla beraber tüm tribünleri alkışladı. Bunun üzerine Şenol Güneş'e tepki sesleri ve ıslıklar yükseldi. Deneyimli hoca, yine de alkışlamaya devam etti ancak taraftarlar, "Şenol Güneş istifa" tezahüratı yaptı.

Beşiktaş taraftarının maç sırasındaki tepkileri şu şekildeydi:

"Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor?"
"Şenol Güneş, Beşiktaş nerede?"
"Yönetim istifa"
"Şenol Güneş istifa"

RIDVAN DİLMEN: "BU İSTİFA ALKIŞIDIR"

Rıdvan Dilmen, maç sonunda yaptığı değerlendirmede, "Tecrübeme dayanarak söylüyorum, Şenol Güneş'in yaptığı istifa alkışıdır." yorumunu yaptı.

YORUMLAR 87
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    "Bu memlekette hiç bir başarı cezasız bırakılmaz" derler ya hani, tam öyle bir şey... Bırakın iki şampiyonluğu, Avrupa başarılarını, hocanın takım değerini nasıl yükselttiğini görün, sonra konuşun. Türk milletinin dış düşmana ihtiyacı yok, biz bize yeteriz.
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Burağı da istemiyordunuz. Şimdi alkışlıyorsunuz. Seneye şampiyon yapar sizi burak. Ertesi sene ıslıklarsınız. Şenol hocanın elindeki adamları sattınız. Yerine adam almadınız. Fenerbahçeye bakın kaçıncı sırada. En azından bjk nın şampiyonlar ligi şansı var.
    Cevapla
  • eskibeşiktaşlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu beşiktaş dinamo kiev ten 6 da yedi, olmadık takımlara da kaybetti. ama şenol güneş fenerbahçe maçında 3-0 dan sonra 3-3 e getirene kadar durumu trene bakar gibi seyretti. bu zaten limitleri doldurdu. Şampiyon olamayabilirsin ama bu taraftar bunları hak etmiyor. korkakça ve basit hatalarla büyük yıkımlara yol açacak futbol oynatarak milli takımda başarılı olacağını sanmıyorum..
    Cevapla
  • faik 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş 'e bu şekilde bağıran Beşiktaşlıları kınıyorum. Beşiktaşlı duruşunu gösteremeyen bu taraftarları gerçek Beşiktaşlılığa sığdıramıyorum. Bu işin içinde yönetimde sınıfta kalmıştır. Fikret orman ve ekibi istifa etmelidir.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir takıma gitseydi bende tepkili olurdum ama milli takıma gidiyor.. Milli takım daha önceliklidir o yüzden destek olunması gerekiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle