Kocaman'dan hakem isyanı! 'Kör olmalılar'

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı sonrasında konuştu ve hakem kararlarına isyan etti.

GİRİŞ 10.03.2019 21:41 GÜNCELLEME 11.03.2019 08:23
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından son dakikalarda ceza alanında yaşanan pozisyonda penaltılarının verilmediğini söyleyerek isyan etti.

Kocaman maç sonunda, "Ali Palabıyık, benzer temaslara, maçın son bölümünde özellikle biraz dengeyi kaçırdı. Fauller, sarı kartlar falan, sonlarda kaçırdı. Akhisar maçının son dakikasında çok net penaltı, yukarıdan hiçbir şey gelmiyor. Trabzon'da olmayan penaltı, Malatya'da net penaltı. Bugün yine son dakikada Hadziahmetovic'in pozisyonu... Ali Palabıyık göremedi diyelim, oyuncu dizine gelen müdahale ile düşmemeye çalışınca, ihlal ortadan kalkmıyor ki! Bülent Yıldırım ile Bitigen, ayıp yani! Bakıp bakıp bunu görmemek için kör ya da art niyetli olması lazım. Necip'in direkt dizi geliyor. Çok net, çok bariz penaltı." dedi.

"VAR KARARLARI AYARLI"

Bu pozisyonların bilerek atlandığını belirten deneyimli hoca, "Bu bir ayarlar mücadelesi, bir büyüğümüzün de söylediği gibi. Ayarlanıp gidiyor işte işler. VAR diye bir sistem geldi, oturuyorlar, oturdukları yerden gördüklerini vermiyorlar. Göreve başladığımdan beri görüp verilmeyen net 5. penaltı. Çok net, çok net!" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 67
  • semih bey 5 yıl önce Şikayet Et
    hocam kendi oyuncun bile ayakta kaldı ve ortasını yaptı, o kadar sert müdahale olsa düşerdi emin ol. Tacını buldun mu hocam???
    Cevapla
  • şefik şefik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bu yorumlar aykut hocanın haklı olduğunu gösteriyor güneş balçıkla sıvanmaz
    Cevapla
  • Kuzu 5 yıl önce Şikayet Et
    10/11 sezonunda da kördüler.
    Cevapla
  • oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir büyük aziz mi, ayarlanır gider derken 10-11 yılını kasdetiyor, net.
    Cevapla
  • murti 5 yıl önce Şikayet Et
    Aaaaaa oldu mu simdi Aykut! GS maçında son dakika da neler olduğunu nasil unuttun maç sonu açıklama yaparken oynadığımız oyuna bakın hakemi boş verin dedin! simdi niye ağlıyorsun? Maç boyu 3 şut çeken takımını eleştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle