Tolgay Arslan için yeni teklif! 2,5 milyon euro

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken, sarı-lacivertli yönetim, Beşiktaşlı Tolgay Arslan için siyah-beyazlıların kapısını bir kez daha çaldı.

Tolgay Arslan için yeni teklif! 2,5 milyon euro
Tolgay Arslan için yeni teklif! 2,5 milyon euro
GİRİŞ 29.01.2019 16:16 GÜNCELLEME 29.01.2019 16:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Diego Reyes'in ardından Islam Slimani ile de yolların ayrılması beklenirken, kadroya katılacak yeni isimler için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertli yönetim, bu çalışmalar neticesinde Tolgay Arslan için bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

 

 

Haber Global'in iddiasına göre, Fenerbahçe yönetim, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda görmeyi çok istediği Tolgay Arslan için Beşiktaş'a 2,5 milyon euroluk yeni bir teklif yaptı. Ancak siyah-beyazlılar bu teklifi reddetti.

Bu teklifin reddedilmesine rağmen, sarı-lacivertli yönetimin, 28 yaşındaki Tolgay Arslan için Beşiktaş'a yeni bir teklif yapma kararı aldığı belirtildi.

 

 

Öte yandan Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den 3,5 milyon euro ve Şener Özbayraklı'yı istediği öne sürülürken, iki kulübün görüşmelerde ortak bir nokta bulabileceği iddia edildi. (Sporx)

YORUMLAR 5
  • nuri 5 yıl önce Şikayet Et
    bence piyasa degerleri esit olmali.tolgay teknigi iyi olabilir ama skora olaganustu etki etmiyor
    Cevapla
  • semih19o7 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Tolgay Fenerbahçeye gelmemeli, taraftarın unutmadığı şeyler var
    Cevapla
  • gölge 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş ne Tolgay'mış. Bu kadar değerli bir futbolcu ise Beşiktaş neden kadro dışı bıraktı hiç düşünmez misiniz? O parayla daha iyi yerli gençleri alın geleceğe yatırım yapın bence...
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Gönül ve Caner i belese verdik size. Sizin yaptiginiz dogru degil. 500 bin avroya aldiniz Tolgay i , biz Sener icin 4 milyon verdik.
    Cevapla
  • qwertz 5 yıl önce Şikayet Et
    Vermeseydiniz! Biz mi dedik o kadar verin diye?
    Cevapla