Beşiktaş maçı öncesi şok eden ceza!

Kayserispor'da, PFDK'ya sevk edilen Deniz Türüç ve kaleci Silviu Lung'a 1 maç verildi. Beşiktaş maçında oynayamayacaklar.

Beşiktaş maçı öncesi şok eden ceza!
Beşiktaş maçı öncesi şok eden ceza!
GİRİŞ 07.12.2017 18:25 GÜNCELLEME 07.12.2017 19:55
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserisporlu futbolcular Deniz Türüç ile Silviu Lung'a birer maç ceza verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın, Süper Lig'de oynanan Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçından sonra çıkan olaylara karışan Deniz Türüç ile Lung'a birer resmi müsabakadan men ve 13'er bin lira para cezası verdiği bildirildi. İki futbolcu da Süper Lig'in 15. haftasında 10 Aralık Pazar günü yapılacak Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Kurulun, Aytemiz Alanyaspor tercümanı Baran Bojnak'a da 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

PFDK'nın ayrıca, Evkur Yeni Malatyasporlu futbolu Aytaç Kara'ya ise Teleset Mobilya Akhisarspor maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 13 bin lira para cezası kestiği aktarıldı.

Disiplin kurulunun, Galatasaray derbisinde hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı harekette bulunduğu gerekçesiyle sevk edilen Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye ise ceza vermediği belirtildi.

YORUMLAR 54
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne niye inanmıyorsunuz? canerde ahlak zabıtası kesilmiştiniz ezikler. hadi işinize. biz mi dedik gidip kavga etsinler diye.
    Cevapla
  • volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    besiktas az cekin tinere be...
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanane benim yaştan ? siz ortamı geren yorumlar yapmayın yeter sonra cevap verince bozuluyorsunuz!
    Cevapla
  • volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    bilader senin yaşin kaç
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetösaraylılar ayağa kalkmadınız üstelik liderlikte gitti :))
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ezik tineri siz çekip çıkmıştınız geçen hafta maça onun için 90 dakika ezildiniz :)
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar onu bunu bırakın da fenevin kadrolu hakemi palabıyık yine feneve verilmiş. bundan hiç bahseden yok. fenevin maçlarının yarısı aydınusa diğer yarısı da palabıyık ve kalkavana veriliyor.
    Cevapla
  • Salih KARTAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Olsun bazılarının dediği gibi federasyonlada olsa hakemlerlede olsa farketmez biz bu sene yine şampiyon olalımda nasıl olduğumuzu bırakın onlar tartışıp dursunlar. Biz kendi takımımızı biliyoruz ve onlara güveniyoruz gerisinin ne söylediği hiç önemli değil.
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    tff yine is basinda yine besiktasa oynuyola ne olacak .
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı kardeşim benim. Caner e 6 maç veren federasyon dimi. Ağlamayı bırak icraata bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle