Beşiktaş'ın yıldızlarına teklif yağmuru!

Cenk Tosun'a başta Milan ve Tottenham olmak üzere bir çok kulüp talip. Tottenham, Tolgay ve Tosic'i de listesine aldı. Oğuzhan ise Arsenal ve Marsilya'nın kıskacında.

Beşiktaş'ın yıldızlarına teklif yağmuru!
Beşiktaş'ın yıldızlarına teklif yağmuru!
GİRİŞ 12.11.2017 10:15 GÜNCELLEME 12.11.2017 13:52
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yıldızları paylaşılamıyor... Siyah-Beyazlı takımda gösterdikleri başarılı performansla tüm dikkatleri üstüne çeken Cenk Tosun, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Dusko Tosic'e Avrupa kulüpleri göz dikti. Özellikle Cenk, Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle dev kulüplerin listesine girmeyi başardı.

CENK TOSUN'UN YILDIZI PARLADI

Cenk Tosun'a başta Tottenham ve Milan olmak üzere Wolfsburg, Everton, Newcastle ve Crystal Palace kulüplerinin talip olduğu öğrenildi. Bu kulüpler Ocak ayında Beşiktaş'ın kapısını çalacak.

TOLGAY ARSLAN'A 3 KULÜP TALİP

Tolgay Arslan'a ise talip olan takımların başında Tottenham geliyor. İngiliz kulübü bu oyuncuyu transfer etmek için devre arasını bekliyor. Tolgay'la Lazio ve Valencia'nın da ilgilendiği belirlendi.

TOTTENHAM TOSIC'TE KARARLI

Beşiktaş'ın diğer 2 yıldızı Oğuzhan'a ise Arsenal ve Marsilya talip. Bu 2 kulüp Beşiktaş'ın kapısını çalacak. Cenk ve Tolgay'la ilgilenen Tottenham'ın ayrıca Tosic için 8 milyon Euro önereceği öğrenildi..

YORUMLAR 17
  • CIHAD 6 yıl önce Şikayet Et
    yabancı da azalış olacak o zaman kaliteli yerlilere sahip olamaz san geleceği kaybedersin. Rakiplerini gecemezsin
    Cevapla
  • Antijimnastik 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini satın barcelona ve realmadrid 8 gol yedikten sonra lige donersiniz sezon sonu da demirören istifa eder lige heyecan gelir.
    Cevapla
  • Yaşar usta 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini hemen verin
    Cevapla
  • sahbaz40 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı Kuralı söylemlerinin olduğu şu sıralarda Oğuzhan,Cenk,Tolgay'ın satılması hata olur çünkü bunlar alanlarının en iyi yerlileri.Beşiktaş eğer geleceğe yatırım yapmak istiyorsa kesinlikle bu futbolcularla daha uzun kontratlar imzalamalı.Kötü de olsa Türkiye'de bir Türk stoper bulunur lakin orta alan ve forvetiniz Türk ise gelecek olan yabancı kurulına daha çabuk adapte olunabilir.
    Cevapla
  • KIRKiKi 6 yıl önce Şikayet Et
    gitme eskitir gönderirler . ama türklüğünü inancını reddedersen başka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle