Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e gönderme

Beşiktaş ve F.Bahçe forması giyen Ali Güneş, Caner Erkin'e derbide gösterilen tepkiyle ilgili konuşurken "Ben Kadıköy'de alkışlanmıştım. Takımdan nasıl ayrıldığın çok önemli" dedi.

Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e gönderme
Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e gönderme
GİRİŞ 28.09.2017 10:53 GÜNCELLEME 28.09.2017 10:59
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Beşiktaş formasıyla ilk defa eski takımı Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkan ve sarı-lacivertli tribünden büyük tepki gören Caner Erkin'le ilgili eski futbolcu Ali Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Takımdan nasıl ayrıldığınız çok önemli" diyen Güneş, Caner Erkin'i eleştirdi.

Ali Güneş'in Tivibu Spor'da yaptığı açıklamalar şöyle;

"Fenerbahçe taraftarı beni Kadıköy'de alkışlamıştı. Takımdan nasıl ayrıldığın, nasıl bir izlenim bıraktığın çok önemli. Bunu Gökhan'ı ya da Caner'i kötülemek amacıyla söylemiyorum. Burada futbolcuların yaptığı açıklamalara dikkat etmesi gerekiyor. Örneğin Balic'in bir açıklaması vardı; 'Kefen giyerim Galatasaray forması giymem' diye. Ondan sonra zaten tepkiler çoğaldı. Biz profesyonel futbolcularız, ekmeğimiz buradan yiyoruz. Bu tür açıklamalar yapmamamız gerekiyor. Sonuçta hayat şartları ne tarafa getiriyorsa o tarafa gidiyoruz. Zaten o yüzden bunun ismi profesyonellik. Caner'in belki gidiş şekli, geldikten sonra yaptığı açıklamaları, tribünlerin çağırdığında diz üstüne çökmesi belki biraz ateşlemiş olabilir. Tabii ki Mahmut abinin söylediklerini desteklemek doğru olmaz. Ben ondan sonra Caner'in açıklamalarını çok doğru bilmiyorum. Ben büyüklerime bu konuda çok fazla cevap da vermem. Sonuçta o herkesin kendi düşüncesi."

YORUMLAR 21
  • köksal 6 yıl önce Şikayet Et
    senden sonra Fenerbahçe çöküş yaşamadı ama Caner ve Gökhan dan sonra ... onun için onlarla senin futbolculuk kariyerinizi bir tutma fener seyircisinin hırsı burdan biz ismail köybaşına tepki gösteriyormuyuz hayır
    Cevapla
  • ugr46 6 yıl önce Şikayet Et
    ey ali güneş emrede bunun tam tersini diyordu ne oldu peki ozaman emreyede herşeyi diyelim. fb den başkasında oynamasınmı futbolcular
    Cevapla
  • aty 6 yıl önce Şikayet Et
    adam kendi zaten fb den beşiktaaş gitmiş okumadan yorum.. neyin kafası bu ya
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Milan değil İnter , sorun ayrılması değil ben aileyi Beşiktaş'ta gördüm demesi ve Beşiktaş tribünlerinin önünde diz çöküp Fenerbahçe'lileri kızdırması...
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ee adam doğru söylemiş bunda kızacak ne varki ? :)
    Cevapla
  • erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    cekemiyorlar fenerum rum işte ne olacak ya.. yine şampiyon yine şampiyon Beşiktaş.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni alkışladılar çünki sen sıradan bir futbolcu idin ama Caner ve Gökhan Türkiyenin ve fb nin en iyi bekleri olarak Beşiktaşa geldiler bilmem anlatabildim mi Ali efendi ?
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sıradan topçuydu tabiki :) fb lilerde onun için tepki göstermediler . Biz Beşiktaşlılar zaten hiç anlamadık Ali Günrş neden alındı diye .
    Cevapla
  • aty 6 yıl önce Şikayet Et
    bu da cevap mı şimdi? beşiktaş sıradan bir adamı mı aldı.. bir fenerli ali güneş bjk ye gitti çünkü sıradan bir topçuydu dese adama küfredersin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle