Fikret Orman'a cevap! 'Bilmiyor...'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın EuroLeague organizasyonu için yaptığı "hırsızlık" açıklamasına EuroLeague yönetiminden cevap geldi.

Fikret Orman'a cevap! 'Bilmiyor...'
Fikret Orman'a cevap! 'Bilmiyor...'
GİRİŞ 31.05.2017 16:43 GÜNCELLEME 31.05.2017 16:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

DHA'nın ulaştığı EuroLeague Marka ve İletişim Direktörü Alex Ferrer Kristjansson, Orman'ın açıklamalarıyla ilgili şunları söyledi: 

"Euroleague Basketbol, Fikret Orman'a cevap vermeyecektir çünkü bilmediği bir şey hakkında konuştuğu açıktır. Böyle bir konuyla ilgili kamuya açıklama yapmadan önce ilk önce herkesin bilgi sahibi olması gerekir.

Yine de, bahsettiği noktaların bazılarını işaretlemek için, EuroLeague'in ekonomik dağıtım kriterlerinin her katılımcı kulüp için daima çok açık olduğunu belirtmek önemlidir. Temel olarak, sayın Orman'ın sözlerinin aksine, kulüpler şirketin çoğunluk hissedarlarıdır ve bu nedenle hukukun sağladığı tüm bilgileri ayrıntılı olarak alırlar ve gelir dağılımı da dahil olmak üzere her konuda kararlar alırlar. Euroleague Basketbol, kulüplere aittir ve yalnızca kulüpler için çalışır, kararlarını alır ve onlar için gelirleri arttırır."

YORUMLAR 6
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    fikret orman doğru söylüyor gelirlerin ne kadar olduğunu söyleyememişler boş boş eveleyip gevelemişler
    Cevapla
  • hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe' nin euroleag den elde ettiği gelir birmilyondokuzotuz binTL herhalde bir tane basketbolcunun maliyeti daha fazladır. Fikret Orman çok doğru konuşmuş.
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikret orman cahilce konuşuyor.
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam bilmese niye konussunki elin oğlu kuru ekmek yiyip bize yaglimi yedirir yabancı çıkarı olmayan bir işi asla yapmaz mesela ülkemizdeki futbolcular gibi
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Baskanin cok zoruna gitmis fenerbahcenin Avrupanin 1nr.olmazi gereken cevabi almis afiyet olsun baskan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle