Beşiktaş'tan Jeremain Lens için resmi açıklama!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports'ta katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan Jeremain Lens için resmi açıklama!
Beşiktaş'tan Jeremain Lens için resmi açıklama!
GİRİŞ 30.05.2017 14:50 GÜNCELLEME 30.05.2017 17:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

"JEREMAİN LENS İLE İLGİLENİYORUZ"

Yeni sezon için transfer sorularına yanıt veren Beşiktaş Başkanı, "Az transfer yapmak istiyoruz. Oyuncu kadromuz belli. En fazla 3 transfer sözümüzün arkasındayız. Belki 2 stoper, 1 de sağ kanat transferi olabilir. Jeremain Lens ile Fenerbahçe'ye gelmecen ilgilendik. Lens çok iyi bir oyuncu. Dinamo Kiev'e gitmeden de Lens ile ilgilendik. Kiev'de savaş çıkınca gelmek istedi. Geçen sene alacaktık. Devre arasında ayrılma şartı istemişti, biz bunu kabul etmedik. Beşiktaş sıçrama tahtası değil. Beşiktaş araç değil amaçtır. Bakacağız, transferinde çok ısrarlı değiliz. Ondan daha fazla düşündüklerimiz var. Kimi almadıysak hayırlı oldu, kimi aldıysak da hayırlı oldu. Bu bizim şansımızdı" diye konuştu.

İŞTE ORMAN'IN DİĞER AÇIKLAMALARI

Vodafone Arena'nın adının değişeceğini ifade eden Orman, "Başkanımızın bu konuda bir talebi var, stadın adını değiştireceğiz. Slaven Bilic döneminde Liverpool mağlubiyeti sonrasında takımda kopmalar oldu, hocanın da aklı sanırım West Ham'daydı. O sezon da şampiyon olabilirik. Şampiyonluk kupası için gelen talepler normal. Bu sezon şampiyon bitirmesek bile önümüzdeki sezon yine şampiyonluğun en büyük adayı olacaktık. Bu stat bizim hayatımızda çok şey değiştirdi. Sadece mail anlamda değil, taraftar profilini, algılamasını her şeyi değiştirdi. Buraya kim gelirse güvenli bir şekilde maç izler, kimse buraya da bedava giremez. Demirören dönemi ile eleştiri yapılıyor, inceledik, bilet konusu vardı. Bu biletlerin parası nereye gitmiş? Tespit ettik. Bakıyoruz bu biletler kime gitmiş diye, gelsinler bari maçı izlesinler" dedi.

"HOCAMIZ KOVULACAK ADAM DEĞİL"

Şenol Güneş'in kovulacak bir teknik adam olmadığını ifade eden Güneş, "Ne Bilic'in ne de Şenol Güneş'in işini hiç karışmadık. Ümraniye'ye pek gitmem, Şenol ağabey ile sohbete gidiyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz, Şenol hocayı rahatlatırım. Güler, eğleniriz. Şenol hocayı 1980'den bu yana tanıyorum. Ben başkan olmadan önce Şenol ağabey diyordum, şimdi de Şenol mu diyeyim. Böyle bir tarzım yok. Şenol hocamız da hem başkan olarak hem de bir kardeş olarak bize her zaman gerekeni göstermiştir. Biz iyi bir ekibiz. Karadenizliler genel olarak zor insanlardır, babam da öyledir. Genel olarak hiçbir şeyden memnun olmazlar, aynaya baksa kendisini beğenmez. Şenol ağabeyin de mükemmelliyetçi yapısı var, çok yufka yürekli bir insan ve korumak için de bazı sert olabilir ama çok sevencendir. Şenol hocayla çok zor mu? Zor ama keyifli. Mustafa hocayı soruyorum, Fatih hocayı soruyorum zor mu diye? Zor diyorlar. Bizim hocamız kovulacak adam değil. Hocamız çok iyi niyetli, namuslu bir adam. Hocamızla devam edeceğiz. Maaş konusu ise bizim aramızdaki bir konu. Ortada bir başarı varsa tabii ki gereken yapılacaktır. Nasıl ki oyunculara yeni sözleşme yaparken iyileştirme yapıyorsak hoca için de aynı şeyler geçerli. Hocamızla zaten bir yıllık var olan bir sözleşmemiz var, hocamıza da aynı şeyi söyledim; 2-3-4 yıllık planlar yapalım ve bunu düşün diye" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA ZORLANDIK"

Sezonu değerlendiren Fikret Orman, "Bu sene faza değişiklik yaptık, bu dezavantajdı. Geçen senenin dezavantajı stadımız yoktu. kadro değişimi nedeniyle maratonda zorlandık. Başakşehir ile müthiş bir rekabet yaşadık, onları da tebrik ediyorum. Centilmence bir yarış oldu. Üç büyükler arasında elektrik yukarı çıkar, bizim tarafımızdan olmuyor rakiplerin konuşmasıyla seviye aşağıya düşer ama Başakşehir ile bunu yaşamadık. Ancak zorlandık bu sene Nisan sonunda şampiyon olmamız bekleniyordu. Bu abartılı beklentiydi ama olmayacak bir şey değildi. Başakşehir maçında çok kötü oynadık. Ben de Şenol Hoca da Başakşehir maçını seyredip seyredip "Biz nasıl böyle oynadık?" hayreti içerisinde kaldık" açıklamasını yaptı.

"OĞUZHAN'I LEİCESTER'A SATMAM"

Takımdan ayrılacak oyuncular olup olmayacağıyla ilgili soru üzerine Orman, "Sevdiğim bir oyuncu yurt dışından teklif alınca "Gideceğim" diyor. Örneğin Sosa. Biz ona gözümüzün nur gibi baktık. Bende artık bu duruma profesyonelce bakıyoruz. İyi teklif alanı gönderebiliriz. Oğuzhan'a çok ciddi teklifler olduğu doğru değil. Cenk Tosun'u da Çin'e satmayacağımı söyledim. Oğuzhan sadece üst düzey bir kulübe gidebilir. Leicester mesela, Oğuzhan'ı Leicester'a satmam. İyi bir kulübe gitsin yani. Oğuzhan, benim gibi duygusal biri. Ailesi de çok kaliteli, ailemizin parçası, evimizin oğlu gibi. Öyle bir kulüpte yapamaz, biliyorum" dedi.

YORUMLAR 8
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncu çok kaliteli bir oyuncu eğer Beşiktaş almayı başarırsa kesinlikle oyuna katkısı olacaktır.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Leicester sizi parcalar siz kimsiniz ki :-)))
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili başkan leicester'yi küçümser gibi konuşmuşsun geçen sene şampiyon olduklarını ve bu sene şampiyonlar liginde nerelere geldiklerini hatırlatmak isterim keşke teklif varken gitse fiziğini geliştirse...
    Cevapla
  • sivaslım 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan hakemlerle sampiyon oldunuz istanbulun hakki yendi
    Cevapla
  • Kara Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    istanbul ? sen nerde yasiyon birader ? veya hangi yilda takilip kaldin ?
    Cevapla
  • şampi bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    fener=sivas=şike
    Cevapla
  • ERTUĞRUL 6 yıl önce Şikayet Et
    Mış mış mışta miş miş miş ..... Ya bırak bu işleri geçen sene adamı beğenmedin bu sene niye almak istiyorsun anlamadım. Ki geçen sene alacak paranız varmıydı da alamdık diyorsun bu millet keriz mi ? Şuan elindeki futbolcuların hepsi kiralık. Lens i de kiralayacaktık deseydin olurdu, kaldı ki devre arasında giderim demiş o da yalan kiralık oyuncu devre arasında nereye gidiyor.
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Nazar etme ne olur, çalış senin de olur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle