Sivok: Tek pişmanlığım var o da...

Sezonun bitmesinin ardından Beşiktaş'ta ayrılıklar başladı. Siyah-beyazlı kulübe ilk veda eden Çek futbolcu Tomas Sivok oldu.

Sivok: Tek pişmanlığım var o da...
Sivok: Tek pişmanlığım var o da...
GİRİŞ 30.05.2015 13:54 GÜNCELLEME 30.05.2015 13:54

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonun bitmesinin ardından Beşiktaş'ta ayrılıklar başladı. Siyah-beyazlı kulübe ilk veda eden Çek futbolcu Tomas Sivok oldu.

Sivok, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantı sırasında duygusal olduğu gözlenen tecrübeli futbolcu, Beşiktaş gibi büyük bir kulüp ve camiada 7 yıl oynamanın kendisi için büyük gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı kulüpteki kariyerinde 2 kez sözleşme imzaladığını hatırlatan Sivok, "Burası benim evimdi, ailemdi. Çok güzel insanlarla tanıştım. Bu kulüpte oynarken evlendim ve iki çocuğum doğdu. Büyük mutlulukları hep beraber yaşadık. Burayı her zaman evim olarak göreceğim. Ayrılmam benim için burukluk getirmiyor. Yeni deneyimler ve heyecanlar hissediyorum. Bu ailenin parçası olmak gurur kaynağı" diye konuştu.

"Tek pişmanlığım Vodafone Arena'da maça çıkamamak"

Sivok, tek pişmanlığının Vodafone Arena'da bir maça çıkamamak olduğunu dile getirdi.

BJK İnönü Stadı'ndaki veda maçında güzel bir atmosferde oynadıklarını hatırlatan Çek futbolcu, "Bundan sonraki kulübüm, ister Türkiye'de olsun ister yurt dışında olsun inşallah en azından rakip olarak o atmosferi yeniden solurum. İnönü Stadı'nın o muazzam atmosferini yaşamak mutluluk kaynağı" dedi.

"En büyük hayal kırıklığı bu sezon kaçan şampiyonluk"

Kulüpte çok büyük mutluluklar yaşadığını anlatan Tomas Sivok, en büyük hayal kırıklığının ise bu sezon kaçırdıkları şampiyonluk olduğunu sözlerine ekledi.

Toplantının ardından Mete Vardar, Tomas Sivok'a hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi.