Slaven Bilic, hemşerisini korudu!

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic, Kayserispor'un başındaki vatandaşı Robert Prosinecki'ye sahip çıktı

Slaven Bilic, hemşerisini korudu!
Slaven Bilic, hemşerisini korudu!
GİRİŞ 30.10.2013 10:03 GÜNCELLEME 30.10.2013 10:16

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kendisinden önce Siyah-Beyazlı takımın başına geçmesi için teklif yapılan Kayserispor'un Hırvat hocası Robert Prosencki'ye sahip çıktı.

Vatandaşının gelinen noktada yapacağı çok fazla bir şey olmadığını savunan Bilic, bu konuda konuşarak, "Futbol böyle bir şey işte. Geçen sezon başarılı bir takım ve hocası vardı. Sonuçta istenilen bir teknik adamdı. Şimdi istenmeyen sonuçlar ve eleştiriler oldu. Bunlar aslında bu oyunun doğasında var. Ancak bu sonuçlara sadece teknik adam kısmından bakmak yanlış olur" dedi.

Bilic, Kayserispor'un kadro yapısı ile çok iyi ve korkulacak bir takım olduğunu belirterek, "Kayseri ve Prosenecki'nin şansızlığı; Bobo gibi en önemli gol silahının sakatlanması. Ayrıca üstüne Nobre ve diğer sakatlıklar eklendi. Sefa da eski gücünde değil. Büyükler dışındaki takımlarda bir oyuncu bile olmazsa iş sıkıntıya giriyor. Bırakın o takımları, biz bile sakatlarımızı arıyoruz. O nedenle ben, Kayseri'nin sakatlık sorununu atlattıktan sonra düzeleceği kanısındayım" diye konuştu.

(habertürk)