Nevriye Yılmaz yeniden Galatasaray'da!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda aktif sporculuk kariyerini sonlandıran Nevriye Yılmaz, sarı-kırmızılı ekipte yardımcı antrenör olarak göreve başladı.

Nevriye Yılmaz yeniden Galatasaray'da!
Nevriye Yılmaz yeniden Galatasaray'da!
GİRİŞ 11.11.2016 16:59 GÜNCELLEME 11.11.2016 16:59

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezonun sonunda oyunculuk kariyerini sonlandıran 36 yaşındaki Nevriye Yılmaz'ın, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Marina Maljkovic'in yardımcısı olarak göreve başladığı bildirildi.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Marina Maljkovic, Nevriye Yılmaz'ın teknik ekibe dahil olmasından mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu sezon başlattığımız yeni projede genç oyunculara kimin daha iyi örnek olacağını, kimin oyunu doğru şekilde göstereceğini belirlemek önemliydi. Bunları kulübün efsane ismi Nevriye Yılmaz'dan daha iyi yapabilecek kim var? Nevriye sadece Galatasaray'ın değil Türkiye'de kadın basketbolun efsanesi. Bu nedenle bugün Galatasaray için önemli bir gün. Türk basketbolu için de çok önemli. Yaş olarak genç olsam da 20 yıllık antrenörlük tecrübem var. Kariyerim boyunca sadece oyuncular değil beraber çalıştığım teknik ekip için de fırsat yaratmak istiyorum. Bir kadın antrenörle beraber çalışmaktan çok mutluyum."