Ferguson, Kawaga haberi ile yıkıldı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United'ın Japon futbolcusu Shinji Kagawa 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Ferguson, Kawaga haberi ile yıkıldı
Ferguson, Kawaga haberi ile yıkıldı
GİRİŞ 26.10.2012 14:22 GÜNCELLEME 26.10.2012 14:22

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United'da sakatlık şoku yaşanıyor. Braga ile oynanan karşılaşmada sakatlık geçiren Japon oyuncunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Manchester United menajeri Alex Ferguson, ''Kagawa 3 ila 4 hafta arasında bizimle olmayacak. Onun adına hayal kırıklığı yaşıyorum. Ashley Young'un bir diz sakatlığı var ama durumu kötü değil. Chris Smalling antrenmanlara geri dönüyor. Smalling'in dönüşü bizim için bonus oldu. Phil Jones'un pazartesi günü antrenmanın tamamında yer almasını bekliyorum. Bunun dışındaki herkes Pazar günkü Chelsea karşılaşmasında oynayabilir'' dedi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kagawa'nın Chelsea, Arsenal, Aston Villa ve Braga maçlarını kaçırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray ile Manchester United arasında 20 Kasım'da oynanacak olan maça yetişmesi zor görünen Japon yıldız, sezon başında Borussia Dortmund'dan kadroya katılarak takımın vazgeçilmezleri arasına girmişti.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL