Tayfun Korkut'un takımından Bayern'e fark!

Bundesliga'da Tayfun Korkut fırtınası devam ediyor! Türk teknik direktörün çalıştırdığı Stuttgart, deplasmanda şampiyon Bayern Münih'i 4-1 mağlup etti.

Tayfun Korkut'un takımından Bayern'e fark!
Tayfun Korkut'un takımından Bayern'e fark!
GİRİŞ 12.05.2018 18:57 GÜNCELLEME 12.05.2018 19:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Stuttgart'a tarihi galibiyeti getiren golleri 5 ve 55. dakikalarda Daniel Ginczek, 42. dakikada Anastasios Donis ve 52. dakikada Akolo kaydetti. Maça as kadrosuyla çıkan Bayern Münih'in tek golü ise 21. dakikada Corentin Tolisso'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte Bayern Münih, bu sezon en farklı mağlubiyetini aldı.

 

 

ÜST ÜSTE 4. GALİBİYETİ

Takımını küme düşme hattına yakın bir yerde alan Tayfun Korkut, müthiş bir başarıya imza atarken üst üste 4. galibiyetini aldı ve sezonu 51 puan ile 7. sırada bitirdi.

YORUMLAR 9
  • kumaş 5 yıl önce Şikayet Et
    kumaşı iyi tayfunun ama daha çok yolu var enaz 5 yıl daha avrupada pişicek geleceği çok iyi o tam bir profesyonel futbol adamı. tebrikler tayfun yolun açık olsun.
    Cevapla
  • bayrak 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Tayfun.Akranların gibi Türkiyede yan yatıp sokak ağzı ile yorumculuk yaparak para basmayı tercih etmedin.Alnının akıyla calışıyorsun.
    Cevapla
  • Yoldaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışında misyonunu daha iyi yürütüyor.Turkiye ye gelip yok olmak hiç iyi bir fikir değil ülkede futbolu geçtik spor ahlaki ve kültürü maesef yok cezalar yasalar icralarla çözülmez bu konu...
    Cevapla
  • Almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    münih zaten sampion hemen abartmayin
    Cevapla
  • hollandadan 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli takima Boyle yetenekli adamlar lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle