Cenk Tosun'un bidonunda bakın ne varmış!

Cenk Tosun'un İngiltere'ye giderken yanında götürdüğü bidonun içinde siyah zeytin olduğu ortaya çıktı.

Cenk Tosun'un bidonunda bakın ne varmış!
Cenk Tosun'un bidonunda bakın ne varmış!
GİRİŞ 09.01.2018 11:32 GÜNCELLEME 09.01.2018 11:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan rekorlar kırarak ayrılan Cenk Tosun'un İngiltere'ye gidiş görüntüleri sosyal medyada olay olmuştu. Havalimanında yanındaki eşyaları ile görüntülenen milli futbolcunun, eşinin elindeki bir bidonda turşu olduğu iddia edilmişti, ancak bidonda zeytin olduğu ortaya çıktı.

Eşi Ece Tosun ile, Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen yıldız futbolcunun yanında 6 valiz ve bir de işte tüm dikkatleri üzerine çeken bir bidon vardı. Tosun çiftinin yanlarından bir an bile ayırmadıkları sarı kapaklı bidonun içinde ne olduğu ise çok konuşuldu. Herkes önce içinde turşu olduğunu düşündü.

TURŞU DEĞİL ZEYTİNMİŞ

Sosyal medya da paylaşım rekoru kıran bidonun içinde ne olduğu ise çok geçmeden ortaya çıktı. Tosun çifti, İngiltere'ye yanlarında bir bidon siyah zeytin ile gitti.

Cenk Tosun'un Türk yemeklerine olan düşkünlüğü daha önce de Türk Hava Yollarının anneler günü reklamına yansımıştı. Uçakla seyahat eden milli yıldızlara, anneleri en sevdikleri yemekleri hazırlayarak sürpriz yapmıştı.

YORUMLAR 14
  • Eyüp Öztürk 6 yıl önce Şikayet Et
    Zeytin dünyada ya sosdur ya süstür.Yunan ve Türk halkı dışında kahvaltıda yiyen malesef yoktur.
    Cevapla
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Araplarda yemegin icinde yiyor pilavla felan pisirip yiyorlar
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Sarkoy zeytini salamuralik
    Cevapla
  • CHERKES 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışından kargo geldiği gibi,Yurt dışınada kargo gider diye düşünüyorum !!Katır yüküyle para kazanıtor.Bence zahmet çekmiş
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Turşu,zeytin, peynir, aklınıza ne gelirse en iyisi en tazesi,en lezzetlisi,en ucuzu daha sayayimmi hepsi güzel ülkemin tadı tuzu... kıymetini bilmeyenler nankörlük ediyor..yok böyle bir memleket. taşına toprağına kurban olurum.. helal olsun Cenk, afiyetle ye koçum ..
    Cevapla
  • gurdal 89 6 yıl önce Şikayet Et
    nie Abartiliyo ayiptir be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle