Bilic: Kümede kalma savaşı veriyoruz

West Ham United Menajeri Bilic, Arsenal'e 3-0 yenildikleri maçın ardından, "Kümede kalma savaşı veriyoruz. Swansea maçı şimdi çok çok kritik bir hal aldı." ifadeleirini kullandı.

Bilic: Kümede kalma savaşı veriyoruz
Bilic: Kümede kalma savaşı veriyoruz
GİRİŞ 06.04.2017 14:46 GÜNCELLEME 06.04.2017 14:46

West Ham United Menajeri Slaven Bilic, Arsenal'e 3-0 yenildikleri maçın ardından kümede kalma savşaı verdiklerini söyledi.

Premier Lig'de üstüste 5. maçını kaybeden ve son 10 maçta sadece 5 puan alabilen West Ham'ın menajeri Bilic, "Swansea maçı şu andan itibaren çok çok kritik bir hal aldı. Maç kazanmaya başlamamız gerekiyor. Şu an kümede kalma savaşı veriyoruz. Olumsuz bakmıyorum duruma, sadece gerçekçiyim. Üstüste 5 mağlubiyet aldıktan sonra takımın özgüvenli olduğundan bahsedemem. Şimdi karakter göstermemiz gerekiyor. Bizim için bu maç final maçı gibi olacak." ifadelerini kullandı.

Takımına ve oyuncularına inancını kaybetmediğini belirten Slaven Bilic, "Hepsi iyi oyuncular. Sadece kazanmamız gerekiyor. Swansea'nin 5 puan önündeyiz. Swansea maçında iyi bir futbol beklemiyorum sadece ama sadece her şeyimizi vererek kazanmamız gerekiyor." diyerek sözlerini noktaladı.