İspanyollar duyurdu! Yollar ayrılıyor

İspanyolların önemli spor gazetelerinden Marca, Barcelona'nın Arda Turan'ı satış listesine koyduğunu yazdı.

İspanyollar duyurdu! Yollar ayrılıyor
İspanyollar duyurdu! Yollar ayrılıyor
GİRİŞ 10.07.2016 12:11 GÜNCELLEME 10.07.2016 14:48
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılacağı uzun süredir İspanyol basınında gündemin birinci sırasına otururken, yine İspanyolların önemli spor gazetelerinden Marca, Barcelona ile Arda Turan'ın yollarının ayrılacağını açıkladı.

Özellikle Barcelona Kulübü'nün bazı yöneticilerinin Arda Turan'ın satılması yönünde fikir birliğine vardığı haberde yer aldı. Katalan ekibinin yeni transferi Denis Suarez'in de takıma katılmasıyla birlikte orta sahada Arda'ya ihtiyaç kalmadığını yazan Marca gazetesi, milli futbolcuya gelecek teklifleri Barcelona'nın değerlendireceğini okuyucularına aktardı.

Arda'nın satış listesine konulmasının en önemli gerekçesi olarak milli futbolcunun geçen sezonki formsuzluğunu gösteren Marca, Barcelona Başkanı Bartemou'nun geçen sene Katalan Kulübü'nde gerçekleşen başkanlık seçimi öncesi Arda'yı transfer edeceğini söylemesi ve bu transferi gerçekleştirmesinin de bir strateji olduğunu yazdı.

EN CİDDİ TEKLİF ARSENAL'DEN

Çıkan haberlerde Barcelona’nın en ciddi teklifi veren Arsenal’den 25 milyon euro bonservis bedeli istendiği yer aldı.

YORUMLAR 23
  • adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de kalsaydı şimdi oynuyor olacaktı, orada kala kala hamlaştı. şimdi istese de oynayamaz. yurtdışı hayranlığı yüzünden kendine yazık etti.
    Cevapla
  • Gülay Zain Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    En dogrusunu yapmışlar
    Cevapla
  • Only 7 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona ardanın Türk milli takımında prim nedeniyle oynamadığı göz önüne alarak, Barcelona takımında prim için oynayan bir futbolcu olmasını istemediği içinde bu kararı almıştır.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 7 yıl önce Şikayet Et
    ...HAS Futbolcusun ,senin iyi futbolcu oldugunu soyleyemenler topu pop sananlardir.Simdi ne kadar yil futbol oynarsin bilemem lakin jubilene kadar Barcelonadan intikamini al ve onlari seni gonderdiklerine pisman et .. Bu plan icinde Avrupanin buyuk 1 kulubunde kal Turkiyeye sakin donme ... Bana kalirsa git Nuriyle Emre abiyle muthis bir ucluye imza atin dortmuntta ..Avrupada Herkes korksun 3 Hilalden ..Arda ,Emre ,Nuri
    Cevapla
  • Taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi ve Kaliteli bir futbolcu olsaydı böyle olmazdı! şişirme balon bunlar zamanı gelince böyle patlıyorlar işte! vatana millete hayırlı olsun! alanlar güle güle kullansın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle