Kupada sahaya çıkmadılar! Sebebi ise...

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda oynanması gereken Altınordu-Çorum Futbol Kulübü karşılaşması, Çorum ekibinin sahaya çıkmamasından dolayı tatil edildi.

Kupada sahaya çıkmadılar! Sebebi ise...
Kupada sahaya çıkmadılar! Sebebi ise...
GİRİŞ 25.11.2020 17:15 GÜNCELLEME 25.11.2020 17:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karşılaşmadan önce Çorum Futbol Kulübü'nden 17 oyuncunun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı ve Futbol Federasyonu'nun bu futbolcuları akretide etmediği açıklanmıştı. Bunun üzerine İzmir'e gelemeyen Çorum FK takımı, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki yerini alamadı.

Saat 14.30'da oynanması gereken mücadelede Altınordu takımı ve hakem üçlüsü sahadaki yerini aldı. Kurallar gereği Altınordulu futbolcular bir müddet sahada ısındı. Ardından maçın hakemi Alper Akarsu, Çorum FK'nın sahadaki yerini alamaması nedeniyle karşılaşmayı tatil etti. Futbol Federasyonu'nun müsabakayı 3-0 hükmen Altınordu lehine tescil etmesi bekleniyor.

 

 

YORUMLAR 6
  • ÇORUMLU GARDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl AYI BI Altınordu takımı yapmıştır. Sağlık nedeniyle rakibin çorum un gelmediğini bildiğiniz halde siz de çıkmasanız da ertelense ne kaybederdiniz. Kupa sizin olsun ... BEYLERR biraz insanlık,centilmenlik. Altı üstü bir teneke (kupa)
    Cevapla
  • Mustafa gll 3 yıl önce Şikayet Et
    bu federasyon kafayi yemis, adamlar gelse noolacak, bu kadar tedbir boşa gidecek.
    Cevapla
  • sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    hükmen komedi olur
    Cevapla
  • gölge 3 yıl önce Şikayet Et
    3-0 hükmen saçmalık. Bugün Çorumsporun başına gelen her takımın başına gelebilir. Bakalım o zaman da herkesi öyle hükmen yenik sayabilecek misiniz? Bu hafta Beşiktaşta çok sayıda futbolcu pozitif çıksa, Fenerbahçeyi 3-0 hükmen galip sayabilecek misiniz mesela? Sanki sıkar biraz...
    Cevapla
  • Bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligde böyle bir uygulama yok zaten dostum kupa tek maç eleme usulüne göre olduğu için mecburen anlayacağın
    Cevapla
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    TFF Sizi ALLAH Bildiği gibi yapsın ayıp ayıp maç ertelenmeliydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle