Sahne yine Arda Güler'in: Şampiyonluk maçı olabilir

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, Real Sociedad maçının ardından LaLiga'da bir kez daha sahaya ilk 11'de çıkmaya hazırlanıyor. Real Madrid, Barcelona maçının da sonucuna göre bu hafta şampiyonluğunu ilan edebilir.

GİRİŞ 02.05.2024 15:39 GÜNCELLEME 02.05.2024 16:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler, geçtiğimiz hafta oynanan Real Sociedad maçında LaLiga'da ilk kez 11'de sahaya çıkmıştı.

Real Madrid'in 1-0 kazandığı maçta galibiyet golünü atan Arda Güler bir kez daha sahne almaya hazırlanıyor.

LaLiga'nın 34. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü TSİ 17:15'te Cadiz'i konuk edecek olan Real Madrid'de Arda Güler'in maça ilk 11'de çıkması bekleniyor. Böylece Arda Güler, Santiago Bernabeu'daki bir LaLiga maçında ilk kez 11'de sahaya çıkmış olacak.

Defansa Central'de yer alan habere göre milli futbolcunun yanı sıra Carvajal, Nacho, Militao, Fran Garcia, Camavinga, Modric, Ceballos, Brahim ve Joselu'nun da maça ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Real Madrid konuk edeceği Cadiz'i yener, Barcelona da Girona deplasmanında puan kaybederse başkent ekibi, LaLiga'nın bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Kutahyali 2 hafta önce Şikayet Et
    U 19 la mı çıkacaklarmis yoksa fenerbahce gibi.
    Cevapla
  • ADANALI 2 hafta önce Şikayet Et
    U 19 'a gerek yok. Başkan yönetim kurulu hakemler hatta yayıncı kuruluş bile Real'den yana.Zaten rakip TS gibi yatacak,futbolcuların çoğu eski realli kalpleri ayakları hatta beyinleri cepleri arasında birşeyler de olabilir.
    Cevapla
  • Orhan 2 hafta önce Şikayet Et
    Aman çok komik, yok Mehmet Büyükekşi ile çıkacaklarmış
    Cevapla
  • bekir 2 hafta önce Şikayet Et
    hayret bu maç niye ertelenmemiş real madrid yarı final maçı vardı bu maçtan 5 gün önce bu maçtan 4 gün sonrada gene yarı final maçına çıkacak
    Cevapla
  • OSMANİYE'Lİ 2 hafta önce Şikayet Et
    Başarılar Arda Güler
    Cevapla
  • Futbolcu 2 hafta önce Şikayet Et
    Kiralayacaklarya artık vitrine çıkarıyorlar
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 2 hafta önce Şikayet Et
    Arda Güler ilk onbirde çıkmazsa Real şampiyon olamaz. Benden söylemesi.
    Cevapla
  • Gurbetçi 2 hafta önce Şikayet Et
    Sen öce bir Fikir sahibi ol. Fikirsiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle