Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu

Al-Wehda forması giyen Yamiq, Arriyadiyah'a yaptığı açıklamada; Hakim Ziyech'in Suudi Arabistan'a gitme ihtimalinin hâlâ yüksek olduğunu söyledi. Al-Shabab'ın yıldız oyuncuya 2.5 yıl için 37.5 milyon euro maaş önerdiği iddia edildi.

GİRİŞ 02.05.2024 10:54 GÜNCELLEME 02.05.2024 11:25
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sezon başında Chelsea'den kiralık olarak alınan Hakim Ziyech, Galatasaray'daki performansıyla kendisinden bekleneni veremedi. Bu sezon 20 maçta 6 gol, 4 asistle oynayan Faslı oyuncu, bin 82 dakika sahada kaldı.

Yıldız futbolculunun milli takımdan arkadaşı olan Jawad El Yamiq, yaptığı açıklama ile Ziyech'in bir sonraki adresini açıkladı. Arriyadiyah'a konuşan Al-Wehdalı oyuncu, Hakim'in Suudi Arabistan ekiplerinden birine imza atma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

Suudi basınında çıkan haberlerde ise birçok kulübün oyuncu ile temasa geçtiği iddia edildi.

AL-NASSR'IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Hakim Ziyech, Galatasaray'a imza atmadan önce Al-Nassr ile görüşmüş fakat transfer gerçekleşmemişti. Suudi basınında özetle şu ifadeler kullanıldı:

"Al-Shabab kulübü yönetimi, bu yaz Galatasaray'a kiralanan İngiliz ekibi Chelsea'nin kanat oyuncusu Faslı Hakim Ziyech'i transfer etmek için resmi teklifini sundu. Faslı oyuncuya iki buçuk yıl boyunca net 37,5 milyon euro maaş önerildiği öğrenildi. Daha önceki dönemlerde Hakim'in, Suudi ekiplerinden gelen teklifler nedeniyle kulüp yönetimine takımdan ayrılma isteğini bildirdiği söyleniyordu."

ASLAN KASASINI DOLDURABİLİR

Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun bedelsiz bir şekilde bonservisini alma hakkına sahip. Yönetim, birçok Suudi Arabistan takımının izlediği yıldız ismi tapusuyla birlikte kadroya katarak yaz aylarında kasasını doldurabilir.

Güncel piyasa değeri 9.5 milyon euro olan Hakim Ziyech için Galatasaray'ın beklentisi 25 milyon euro. Ajax'ta gösterdiği performansla parlayan Hakim, 2020-21 sezonu başında 40 milyon euro bedelle Chelsea'ye transfer olmuştu. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • dkab 2 hafta önce Şikayet Et
    Avrupadan elenmeseydin bugün şampiyonluk yarışında 4 puan önde olmayabilirdin. Çok iyi zamanda elendik. Devametseydik birkaç sakat futbolcuyla beraber zaten eleneceğiz avrupadan ziyade lig de elden giderdi
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    gidenkiralık oyuncuda kasasını nasıl dolduruyor anlamadım
    Cevapla
  • arkadaşım 2 hafta önce Şikayet Et
    belli maça çıkarsa opsiyonu vardı opsiyon gerçekleşti ve geçerli oldu. otomatik uzadı sözleşmesi. eski kulübüylede sözleşmesi bittiği için bonservisi gs'a geçmiş oluyor.
    Cevapla
  • futbol 2 hafta önce Şikayet Et
    takımlarımızdaki iyi oyuncuları satıyoruz ve yerlerine saçma sapan futbolcular alıyoruz sonrada neden avrupada başarısız oluyoruz diye hayıflanıyoruz . örnek sacha boey ve yerine alınan aurier denen 2. lig topçusu . adam daha sahada koşamıyor bile .
    Cevapla
  • Bulvar 2 hafta önce Şikayet Et
    Zaniola:20...Zaha:10......Sanchez:25.....Nelson:20......Ziyech:20.....Barış:20 yani bu fiyatlara rahat satar.. Bu paralar ile GS borcunu sıfırlar........ Bunlardan 2-3 tanesini bile satsa ve şampiyon olsa GS yi artık tutmak imkansız.
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 hafta önce Şikayet Et
    Olursa süper olur. Ziyech isterse oynayan bir oyuncu maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle