Trabzonspor Başkanı'ndan heyecanlandıran sözler!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Herkesin duyduğunda nasıl aldı diyeceği çapta, kimsenin tartışmayacağı oyuncular alacağız" dedi.

Trabzonspor Başkanı'ndan heyecanlandıran sözler!
Trabzonspor Başkanı'ndan heyecanlandıran sözler!
GİRİŞ 17.01.2024 13:25 GÜNCELLEME 17.01.2024 13:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, Türk futbolun ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğini ve bunun tüm paydaşlar gibi kendilerini de etkilediğini söyledi.

Hem ekonomik sorunları aşan hem de yarışan bir takım oluşturmaya çalıştıklarına dikkat çeken bordo mavili kulübün Başkanı, "Trabzonspor'u sürdürülebilir ekonomiye sahip Türkiye'deki ilk kulüp haline getirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı ve sistemine çok güvendiğini, bu değişim sürecinde taraftarlardan da sabır ve destek beklediğini kaydetti.

"Kimsenin tartışmayacağı oyuncular alacağız"

Ertuğrul Doğan, transferle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Abdullah Avcı'nın tespit ettiği bir stoper, bir de orta sahayla görüştüklerini belirten Doğan, "Herkesin duyduğunda nasıl aldı diyeceği çapta, kimsenin tartışmayacağı oyuncular alacağız" dedi.

Bu sezon gerçekçi hedeflerinin üçüncülük ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu belirten Ertuğrul Doğan, gelecek sezon ise yarışın tamamen içinde olacak bir Trabzonspor oluşturmak istediklerini vurguladı.

"Türk futbolunda her şey değişiyor, sadece hakemler değişmiyor"

Doğan, hakemlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

"Türk futbolunda her şey değişiyor, sadece hakemler değişmiyor. İşlerini iyi yaptıkları müddetçe yerlerinde durmaları gayet normal; ancak ben işlerini iyi yaptıklarını düşünmüyorum. İnsan hata yapar; ama belli başlı hatalar aynı hakemler tarafından yapılınca insanın aklına başka şeyler geliyor."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Gariban 3 ay önce Şikayet Et
    Avcı tavsiye ettiyse daha önce aldırdıkları gibi çöp olmasın
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Mendy yanında Berat değil, siopisden bir "tık " ilerde çabuk, akıllı biri olursa iyi olur. Birde 10 numarada tecrübeli asist yüzdesi yüksek biri oldu mu Seneye Şampiyonluk uzak değil...
    Cevapla
  • Efe 3 ay önce Şikayet Et
    Paraları yaşlı yavaş bencil yıldız transfer yapmaya harcayın. Avcı geleli alt yapı bitti. Uyan Trabzonspor nereye kadar batıracaklar kulübü.
    Cevapla
  • 61kayi 3 ay önce Şikayet Et
    TS nin Ne yönetimden nede taraftarından fayda olmaz Alt yapısından Abdülkadire demedikleri kötü laf kalmadı Yabancı oyuncular paşa hele sihayi bir mendi var sahada volta atiyor
    Cevapla
  • Fener 3 ay önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyonluk fenere verilmiş formalite maçlar oynuyoruz, transfer için doğru zamanı değerlendirin başkan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle