Abdullah Avcı: Futbolsuz nefes alamam ben!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımdaki görevinden ayrıldıktan sonra bir süre dinlenme düşüncesi içinde olduğunu söyleyerek, "Ama futbolsuz nefes alamam ben." dedi.

Abdullah Avcı: Futbolsuz nefes alamam ben!
Abdullah Avcı: Futbolsuz nefes alamam ben!
GİRİŞ 05.12.2023 10:18 GÜNCELLEME 05.12.2023 10:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kulüp dergisinin kasım ayı sayısına açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili kulüpten ayrıldıktan sonra bir müddet dinlemek istediğini belirten Avcı, "Sonrasında ne yapacağıma karar vermek niyetindeydim. Ama futbolsuz nefes alamam ben. Tatilde bile eski maçları seyrederim. Kütüphanem eski futbol efsanelerinin kitaplarıyla doludur. Yani benim dinlenmem bile futboldur" değerlendirmesinde bulundu.

Trabzonspor'dan ayrı kaldığı süre boyunca kendisini arayıp fikir almak isteyen herkese sohbet kapısını açık tuttuğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Doğrularımı zaman içerisinde keşfettiğim hatalarımdan çıkardığım derslerimi, modern futbolu nasıl gördüğümü, analizlerimi, kulüp seviyesinde ya da milli takım seviyesinde nasıl ileri gidebileceğimizi kendime göre anlattım. Sonra bir gün Ertuğrul Doğan kısa bir mesaj attı. O zaman anladım ki içimde bir yerlerde Trabzon tutkusunu halen atamadığım bir şeyler var. Burada bir şampiyonluk yaşadık ve birçok teknik adam için bu yeteri kadar büyük bir mesele ama o mesajı okur okumaz aklımdan geçen ilk şey, 'bir kez daha yapabiliriz' oldu" ifadelerini kullandı.

Avcı, 'Bu kadar çabuk geri dönmeyi bekliyor muydunuz?' sorusuna, "Bütün samimiyetimle cevap vermem gerekirse, demek ki bekliyormuşum. O mesaj gelene kadar fark etmemişim ama Trabzon'u çok özlemişim" cevabını verdi.

"Önümüzdeki sezon en tepeye oynamak için planlarımızı yapmaya başladık"
"Burası Trabzon. Burada her an, her şey olabilir" diyen Abdullah Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:


"Bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Farklı değil ama şimdi başka bir seviye. Telefi etmemiz gereken işler var. Daha iyi olmamız gereken alanlar var. Ligde anlayış olarak ben dahil hepimizin adapte olmamız gereken yeni bir seviye var. Önümüzde Türkiye Kupası gibi önemli bir hedef de var. Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Bunları yaparken de önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız. Önümüzdeki sezon en tepeye oynamak için planlamamızı yapmaya başladık."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    fotosunu elamanı avci
    Cevapla
  • Zekeriya 4 ay önce Şikayet Et
    Hocam basari gelecektir, inancim tam. Sadece senden beklentim yerli gencleri takima kazandir ve görki bazi yabancilardan kat kat daha iyi oynacaklardir. Bir de yabanci sayisini 6 indir ama Türkiye deki en kaliteli yabancilar olsun. Yedekte yabanci kalmasin.
    Cevapla
  • Babadağlı 4 ay önce Şikayet Et
    ÇOOOOOK doğru söylemiş Çünkü futbolun kitabını yazan futbol profesörüdür.Vay Trabzonspor un haline......
    Cevapla
  • enkaz02 4 ay önce Şikayet Et
    Paranın tadını aldım demiyor
    Cevapla
  • Kutahyali 4 ay önce Şikayet Et
    Yıllarca boş havanın arkasından koş veya takip edersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle