Trabzonspor'dan flaş hakem açıklaması! "Umarız tiyatronun finali..."

Yarın Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor, mücadele öncesi hakemlerle ilgili açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Umarız, haftalardır devam eden bu tiyatronun finali Fenerbahçe maçında sahneye konulmaz" denildi.

Trabzonspor'dan flaş hakem açıklaması! "Umarız tiyatronun finali..."
Trabzonspor'dan flaş hakem açıklaması! "Umarız tiyatronun finali..."
GİRİŞ 03.11.2023 16:45 GÜNCELLEME 03.11.2023 16:49
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor, mücadele öncesi hakemlerle ilgili açıklama yayınladı.

Trabzonspor'un yaptığı açıklama şöyle:

"Galatasaray, Atakaş Hatayspor ve Siltaş Yapı Pendikspor karşılaşmalarında hakem hatası diyemeyeceğimiz ve tamamen kasıtlı kararlar sonucunda puanlarımız çalınmış, haksız şekilde verilen kart ile futbolcumuz oyun dışı bırakılmıştır.

TFF yetkilileriyle yapılan görüşmede Siltaş Yapı Pendikspor maçının hakemine ceza verildiğinin belirtilmesine rağmen düdük çalmaya devam etmiş, "aynı karşılaşmanın gözlemcisinin, raporunu değiştirmesi için arandığı iddiasını" TFF'ye aktarmamıza rağmen herhangi bir işlem yapılmamıştır.

VavaCars Fatih Karagümrük maçında Onuachu'nun attığı bariz gol geçersiz sayılmıştır. Pozisyonda top daha kalecinin eline geçmeden oyuncumuz kafayı vurmuş, orta hakem Ali Şansalan faul düdüğünü çalarak, VAR müdahalesinin önüne geçmiştir.

Trabzonspor Kulübü olarak defaatle hakem performanslarının "dikkatle izlenmesi" talebimizi TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'ye ilettik. Ancak görüyoruz ki sistem yine aynı şekilde ilerliyor ve bazı hakemler, birilerinin değirmenine su taşımayı sürdürüyor.

Umarız, haftalardır devam eden bu tiyatronun finali, hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe karşılaşmasında sahneye konulmaz ve FairPlay'in hakim kılındığı, iyi oynayanın bileğinin hakkı ile kazandığı, kimseye ayrımcılık hakkı tanınmadığı bir maç olur. Belirttiğimiz unsurlar dışında yaşanacak her türlü olumsuzluğa karşı gereğini yapacağımızı tüm futbol kamuoyuna duyururuz!"

MAÇIN HAKEMİ ZORBAY KÜÇÜK


İki takım arasında yarın Ülker Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak. Müsabakayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Furkan Ürün yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • cellat 5 ay önce Şikayet Et
    lan sizin etiniz budunuz ne..hakemleri baskıya almaya gerek yok fb zaten kaç haftadır hakemleride yeniyor merak etmeyin ve haddinizi bilin...
    Cevapla
  • Kalaycı 5 ay önce Şikayet Et
    Hamsi beyinliler mağlubliiyete şimdiden kılıf aramaya başladılar, lan hamsi beyinliler haftalardır Fenerbahçe maçalrında Fenerbahçe aleyhine hatalar yapılıyor, verilmeyen penaltılar, iptal edilen goller.. azıcık dürüst olun. Tiyatronun büyüğü 2 sene önce sizi şampiyon yaparlarken oynandı..
    Cevapla
  • Md1983 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan Galatasaray ı hakemler kayırırken sesiniz çıkmaz bizim maç öncesi bağırırsınız ha siz zaten Galatasaray ı n alt yapı takımısınız demi
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkan sen ne top oynuyorsun ki bu kadar laf etmişsin esas fenerbahçe yi durduruyorlar ama durduramıyorlar işin özü özeti bu esas galatasarayı kolluyorlar sayın başkan şampiyon yapmak istiyorum diyor mehmet büyük ekşi
    Cevapla
  • Fenerli 5 ay önce Şikayet Et
    Yusuf Yusuf olunca ağızdan çıkan lafı kulak duymaz korkunun paçalardan aktığı bir durum sozkonusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle