Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan taraftarlara söz verdi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. Doğan, "Endişe etmeyin, şampiyonluklar Trabzonspor için bir gelenektir ve daha nice şampiyonlukları beraberce yaşayacağız." dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan taraftarlara söz verdi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan taraftarlara söz verdi
GİRİŞ 12.06.2023 13:19 GÜNCELLEME 12.06.2023 13:31
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor dergisindeki yazısında, göreve geldikleri günden itibaren yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla yoğun mesai harcadıklarını, hedeflerinin sadece kulübün ekonomisini sürdürülebilir hale getirmek değil, sahada da bu başarıyı elde etmek olduğunu belirtti.

Öncelikle takımın yıllık maaş bütçesini dengeleyeceklerini vurgulayan Doğan, "Yeni proje ve sponsorluklarla kulüp ekonomimizi yönetilebilir hale taşıyacağız. Kulübümüze kısa, orta ve uzun vadede kaynak sağlayacak özellikle İstanbul ve Trabzon merkezli projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek amacıyla gerekli girişimleri yaptık, büyük mesafeler kat ettik. Sonuçlandırdığımızda sizlerle paylaşacağız." ifadesini kullandı.

"Trabzonspor sezonları kurtaracak organizasyonları uygulamalı"

Doğan, son 5 yılda elde ettikleri başarıları yeniden başarabilecek adımları da attıklarının altını çizerek, şöyle devam etti, "İki yıllık sözleşme imzaladığımız teknik direktörümüz Nenad Bjelica, sezon bitmeden takımımızın başına geçerek, bizim gibi elini değil gövdesini taşın altına koydu. Bu duruş hepimizce takdir edilmeli ve desteklenmelidir. Teknik direktörümüz ile gerçekleştirdiğimiz son toplantıda hem bu sezon hem de altyapı ve A takım için gelecek sezonların planlamasıyla ilgili mutabakata vardık. Sezonlar diyorum çünkü Trabzonspor, tek sezonu değil sezonları kurtaracak ve başarılara ulaşacak organizasyonları uygulamalı, bunu da gelenek haline getirmelidir."

"Endişe etmeyin, şampiyonluklar Trabzonspor için bir gelenektir"


Avrupa'da sezonları planlayan bütün kulüplerin oyuncu satışlarından büyük gelir sağlarken başarıyı da elde ettiğini kaydeden Doğan, "Bunu uygulayacak hem kültürümüz hem de kaynağımız var. Fakat organizasyonumuzu daha doğru bir hale getirmek zorundayız ki başarıya ulaşalım. Değerli taraftarlarımız, bu büyük kulübün parçası olarak size şunun sözünü veriyorum. Endişe etmeyin, şampiyonluklar Trabzonspor için bir gelenektir ve daha nice şampiyonlukları beraberce yaşayacağız. Bize inanın ve güvenin." değerlendirmesinde bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ali Osman sürmen 10 ay önce Şikayet Et
    başkan yanlış yaptın sende birinci adam olmaz sen ikinci adamsın
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    hayaller Paris gerçekler somali ;)
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Hadi oradan ali mert zoruna mı gitti
    Cevapla
  • mehmed06 10 ay önce Şikayet Et
    :) :) :) :) :) Komik
    Cevapla
  • Kadim.. 10 ay önce Şikayet Et
    5 yıldır odak noktamız neydi acaba projesiz mi geçirdiniz o kadar süreyi ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle