Uğurcan Çakır Ada yolcusu! Dünya devi talip oldu

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır yuvadan uçuyor. İngiliz devi Liverpool, Uğurcan Çakır'ı kadrosuna geçmek için harekete geçti.

Uğurcan Çakır Ada yolcusu! Dünya devi talip oldu
Uğurcan Çakır Ada yolcusu! Dünya devi talip oldu
GİRİŞ 13.05.2023 19:47 GÜNCELLEME 13.05.2023 22:24
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon uzun yıllar hasretini çektiği şampiyonluk özlemine son veren Trabzonspor'da başarının mimarlarından olan Uğurcan Çakır, Avrupa ekiplerini peşine takmıştı.

Başarılı file bekçisi bu sezon sonunda Avrupa hayalini gerçekleştirmek istiyor. Maddi kaynak arayışında olan Bordo-mavili yönetimin de iyi bir teklif gelmesi halinde transferde kolaylık sağlaması bekleniyor.

Caoimhin Kelleher
KELLEHER'İN YERİNE UĞURCAN

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; Sezon sonu Caoimhin Kelleher ile yollarını ayırmayı planlayan Liverpool, gündemine Uğurcan Çakır'ı aldı. Milli kalecinin transferi için oldukça istekli olan Ada devi, bordo-mavili kulüple temasa geçerek görüşme yapacak.

YUSUF YAZICI SONRASI İLK OLACAK

Trabzonspor, güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan Uğurcan Çakır için en az 15 milyon euro bekliyor. Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Uğurcan Çakır, 4 yıl önce Lille'e 18.5 Milyon Euro bonservisle transfer olan Yusuf Yazıcı'nın ardından kulüp tarihinin en pahalı satışı olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Milli kaleci, bu sezon Trabzonspor formasıyla şu ana kadar 41 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların 17'sinde kalesini gole kapatmayı başaran 27 yaşındaki file bekçisi kalesinde gördüğü 58 gole ise engel olamadı.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • boş 11 ay önce Şikayet Et
    o değilde irfan can a çok para verildi seneye kiraya verilir
    Cevapla
  • menjcemilşimşek 11 ay önce Şikayet Et
    ugurcan önce topu oyuna sokmasını bir ögrensim ondan sonra trasfer yapsın
    Cevapla
  • ulusalcı 11 ay önce Şikayet Et
    Sözleşmesi bitiyodur menejer haberi bu..
    Cevapla
  • ismail. 11 ay önce Şikayet Et
    Kova mı lazımmış ?
    Cevapla
  • luzumsuz 11 ay önce Şikayet Et
    hep ayni nakarat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle