Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı için karar verildi!

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı gidecekler listesinde. Başkan Ertuğrul Doğan'ın da açıkladığı Yusuf Yazıcı süreci, Trabzonspor için büyük oranda netleşti. Ertuğrul Doğan, oyuncu ile anlaşmalarının bittiğine dikkat çekti.

GİRİŞ 14.04.2023 10:49 GÜNCELLEME 14.04.2023 11:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, son yaptığı açıklamalarda Yusuf Yazıcı ile anlaşmalarının bittiğini ve birkaç oyuncu ile yolların ayrılacağının netleştiğini ifade etmişti.

İlk olarak Trabzonspor forması ile harikalar yaratan ve astronomik bir bedel ile Fransa ekibi Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, an itibarıyla Karadeniz ekibinde gözden çıkarıldı!

Avrupa'da aradığını bulamayan ve Trabzonspor'a kiralık olarak dönen Yusuf, buradaki performansı ile de beklentilerin altında kaldı ve sözleşme uzatma ihtimali rafa kaldırıldı.

LILLE KONUSU

Trabzonspor'daki kiralık sözleşmesinin bitmesi ile Lille'e dönecek olan Yusuf için ihtimaller netleşmeye başladı!

Fransa'da 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun, kondisyon durumuna göre kritik bir karar verilecek... Zira Lille yönetimi oyuncuyu satmayı düşündüğü kadar performans almayı da düşünüyor. Bu beklentiden hareketle de Yusuf ya uygun bir bonservis ile satılacak ya da Lille forması ile son bir kez daha Ligue 1'de şansını deneyecek.

YETERSİZ PERFORMANS

Trabzonspor forması ile bu sezon 23 maça çıkan Yusuf Yazıcı, 931 dakika sahada kaldı ve 6 gol ile 1 asistlik katkı sağladı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Cinayet Gecesi 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki kakaladık On Yedi Milyon Euro'ya Lille Spora Yazıcıyı.Güzel günlerdi o günler. Bir de Ömür ü kakalayabilsek çok iyi olurdu.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında iyi oyuncu ama bir türlü kendini gösteremedi . Niye yedek kaldı deniyor demek ki hoca yeterdlz görüyor yoksa neden oynatmasın . Şu da var eski hırsı kalmamış doymuş artık .
    Cevapla
  • Mackali 1 yıl önce Şikayet Et
    Geldiği yere geri gitsin. Artist
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Oynatmazsan adamı tabi körelir. ısrarla 3 5 maç 11 çıkar bakalım oynamıyor mu. İşleri güçleri kemdi çocuklarını moralini boz sonra oynamıyor . Alt yapıdan bir tane adam çıkarmadı a AYCI.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf'un karakterini severim. fakat herkesin şunu sorgulamasini rica ediyorum. Yusuf iyi bir hoca olsaydı hiç lillden Türkiye'ye donermiydi? Avrupa yedirirmiydi bu genç oyuncuyu ?
    Cevapla