Uğurcan Çakır: En büyük kazanç...

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, "Ülkemizi, milletimizi biraz olsun mutlu edebildiysek, bir tebessüm oluşturabildiysek yüzlerde işte o en büyük galibiyet, en büyük kazanç." dedi.

Uğurcan Çakır: En büyük kazanç...
Uğurcan Çakır: En büyük kazanç...
GİRİŞ 16.02.2023 23:18 GÜNCELLEME 16.02.2023 23:18

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor sahasında Basel'i konuk etti. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 1-0 kazandı. 

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır maç sonunda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Öyle zor bir zaman ki... Çok önemli bir Avrupa maçını kazanıyoruz ama daha önemlisi, en önemlisi, bu birlik ve beraberlik. Ülkemizi, milletimizi biraz olsun mutlu edebildiysek, bir tebessüm oluşturabildiysek yüzlerde işte o en büyük galibiyet, en büyük kazanç." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.