Trabzonspor'dan İstanbulspor'a gitti!

Trabzonspor’un sezon başında Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Kerem Şen, sezon sonuna kadar Süper Lig ekibi İstanbulspor’a kiralandı.

Trabzonspor'dan İstanbulspor'a gitti!
Trabzonspor'dan İstanbulspor'a gitti!
GİRİŞ 03.02.2023 15:41 GÜNCELLEME 03.02.2023 15:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un TFF 2’nci Lig ekibi Bursaspor’dan geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı Kerem Şen’in İstanbulspor’a transferi konusunda anlaşma sağlandı. 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, satın alma opsiyonsuz olarak sezon sonuna kadar Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor'a kiralandı. Bordo-mavili takıma büyük umutlarla transfer edilen genç oyuncu forma şansı bulamamıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Gariban 1 yıl önce Şikayet Et
    Spor bakanlığı TFF yapmadığı bir işi yapmasını talep ediyorum 5yıl 1 inci lig takımlarına transfer yasağı yerli ve yabancı bütün takımlar sadece alt yapı ve amatör oyıncu oynatma yetkisi getirim kulüplerin hem borcu biter hem genç oyuncu kazanır yoksa bu kulüpler başka türlü yola gelmez her sene transfere harcadığı para kasada kalır
    Cevapla
  • Canca53 1 yıl önce Şikayet Et
    Avci beyimizin gençlere verdiği onem bukadar işte hani hem altyapidan hemde üst yapidan oyuncu çikartip geleceğimize bu ğençlerle kürmak.zorundayiz diyen avci efendi 18 kişilik kadroda bile genç oyuncu yok geldiğinden beri hiçbir söylemi eylemleri ile ortuşmeyen bir avci profili orneği
    Cevapla