Benfica Uğurcan Çakır'ı gündemine aldı! 15 milyon euro...

Portekiz basını, kalecisi Vlachodimos için ciddi teklifler bekleyen Benfica’nın, Uğurcan Çakır’ı tekrar gündemine aldığını yazdı.

Benfica Uğurcan Çakır'ı gündemine aldı! 15 milyon euro...
Benfica Uğurcan Çakır'ı gündemine aldı! 15 milyon euro...
GİRİŞ 12.07.2022 10:03 GÜNCELLEME 12.07.2022 10:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Uzun süredir adı Benfica ile anılan Uğurcan Çakır konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Record Gazetesi, Portekiz kulübünün yakın zamanda Trabzonspor’la iletişime geçebileceğini yazdı. Kalecisi Odysseas Vlachodimos için önemli teklifler bekleyen ve bazı takımlarla görüşme halinde olan Benfica’nın, B planı olarak Uğurcan’ı düşündüğü vurgulandı.

Kırmızı-Beyazlılar, geçen sezondan bu yana Fırtına’nın kaptanını izlerken, kulübe ulaşmış henüz resmi bir teklif bulunmuyor. Daha önce yaptığı açıklamada “Trabzonspor’da 3 kupa kazandım. Ayrılırsam da Trabzonlular’ın bana darılmayacağını düşünüyorum. Avrupa’da oynama hedefim var. Hem kulübü hem beni tatmin edecek bir teklif ve takım olursa, gidebilirim” diyen Uğurcan için Fransa’dan da talipler bulunuyor.

En az 15 milyon Euro

Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off oynayacağı sezonda kaptanını kaybetmek istemeyen Trabzonspor Yönetimi’nin, olası bir teklif durumunda 15 milyon Euro’nun altındaki rakamları değerlendirmeye almayacağı öğrenildi. Uğurcan’ın takımda devam etmesi halinde, yıllık ücretine ciddi bir zam yapılması da planlanıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    15e sattın diyelim Trabzon'da yedek kaleci kim????yahu sen arda yı neden gönderdin hadi erce tamam kendi istedi yahu arda kaleyi alsa en az 9milyon Euro eder çocuğun bir GS maçı var o kadar genç ?????
    Cevapla
  • Mahmut zorlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesizlik yapma benim aslim turk oglu turk verdigin orneklere dikkat et ordeklik yapma
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin. Gelsin paralar yiyin için keyfinize bakın futbol dünyanın en boş işi.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    5milyon bile vermezler. Zaten de etmez.
    Cevapla
  • Mehmetkeser01 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerli kuşlar neden Trabzonspor haberleri ne yorum yapıyor.size ne Uğurcan in balon olmasından? Siz gidin Kendi kaleciniz Altay a bakın yorum yapın! Sizin bu düşmanlığınizi Ermeni Yahudi yapmaz...
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Dogru siz bi altay, a bakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle