Zorbay Küçük, MHK'nin sabrını taşırdı! Sezonu kapattı iddiası

Trabzonspor - Beşiktaş maçındaki skandal kararı nedeniyle spor kamuoyu ve hakem yorumcularının tepkisi alan FIFA kokartlı Zorbay Küçük sezonu kapattı.

Zorbay Küçük, MHK'nin sabrını taşırdı! Sezonu kapattı iddiası
Zorbay Küçük, MHK'nin sabrını taşırdı! Sezonu kapattı iddiası
GİRİŞ 04.04.2022 10:05 GÜNCELLEME 05.04.2022 00:45
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Trabzonspor - Beşiktaş maçının hakemi Zorbay Küçük, dün gece geri pas kararı sonrası yaptığı hatalı uygulamayla MHK’nın da sabrını taşırdı.

Trabzon’da oynanan mücadelenin ikinci yarısında Hüseyin Türkmen’in Uğurcan Çakır’a verdiği geri pas sonrası düdük çalmasına rağmen atışı yanlış yerden kullandıran Zorbay Küçük, MHK’nın da tepkisini aldı.

Mücadele sonrası kurala uymadığı hakem yorumcuları tarafından dile getirilen ve başka Beşiktaşlılar olmak üzere futbolseverlerin tepkisini alan FIFA kokartlı genç hakemin kızağa çekileceği öğrenildi.

Gündoğdu küplere bindi

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun, skandal hata sonrası adeta küplere bindiği ve yakın çevresiyle gece geç saatlerde yaptığı görüşmelerde de bu rahatsızlığını dile getirdiği ileri sürülüyor.

MHK’nın bugün ve yarın kulüplerden gelecek olası itirazı bekleyeceği, itiraz dilekçesi gelmese daha Zorbay Küçük’ü sezonun geri kalan kısmında görevlendirmeyeceği ifade ediliyor.

Daha önce de tartışılmıştı

Bu sezon MHK’nın gözde isimlerinden olan Küçük, daha önce de futbolcularla saha içinde yaşadığı diyaloglar nedeniyle eleştirilerin odak noktasına oturmuş ancak MHK tarafından düzenli olarak görevlendirilmeye devam etmişti.

Kural hatası, yıllar önce Sergen Yalçın'ın attığı golü hatırlattı!

Yıllar önceki Beşiktaş-Altay maçından aynı pozisyonda, kural doğru uygulanmış ve vuruş kalenin yanı veri karşısından kullanılmıştı. En direkt vuruşta Sergen Yalçın topu ağlara göndermişti.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 39
  • Kaysi38 2 yıl önce Şikayet Et
    Gecen Derbide yaptigi hatalar unutulmadi ama simdi trabzonspor 2 puan kaybeti o yüzden mi bunlar simdi
    Cevapla
  • Ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Görev tamamlandı,şimdi hikayeden göstermelik hareketler zamanı,tebrik ederim mhk işlem tamam .
    Cevapla
  • Yorumcu02 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek bir hatadan dolayı değerlendirme yanlış, bence gayet güzel maç yönetti, daha ne yapsn.
    Cevapla
  • Oğuz Mızrak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir faulü görmemek , bir potisyonu yanlış değerlendirmek degiil. Resmen kitapta olan kuralı tüm ekibi ve Var ile bilmemek. Kuralları bilmeyen birvhakem hakem değildir. Veya aşırı derecede yancıdır
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Dogru,daha ne yapsın ts icin herseyi yaptı
    Cevapla
  • Trabzonsporrrr 2 yıl önce Şikayet Et
    O pozisyondan once batsuayinin faul yaptigini gorse hic bisey olmayacak tarafsiz olun aloooo
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    La birakin adamlar 40 yil sonra sampiyon olacak, olsunlar. Yoksa bunlar 20 yil daha cupami verün deyü ortaligi ayaga kaldirirlar.
    Cevapla
  • Tskolik 2 yıl önce Şikayet Et
    Olay şampiyonluk değil yıllarca siz de İstanbul takımı olarak GS ve FB yanın da ezildiniz , bir Anadolu kulübü temiz futbol.icin yıllarca mücadele veriyor. Neyin muhabbetini yapıyorsun veya yapıyorsunuz. Varsa kural hatası ki bence de var ona göre değerlendirilir. Az adaletli ve tarafsız olmayı deneyin. Evet bjk sevebilirsin biz de doğuştan genetige işlenir TS. Bunu sen.anlayamazsin ama yeri. Geldi mi de tarafsız bakarız herşeye bunu da siz yapamazsınız. O yüzden habire FB ve GS yanın da ezilip duruyorsunuz. Olaya bir de böyle bak.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    "Kenan" kardeş, gördüğün rüyayı git başka yer anlat. Senin gibi zaman kaybı insanlara ayıracak zamanımız yok.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben sana kaç kere dedim akıllı ol aklını alırlar diye. Hala gelmiş şebeklik yapıyorsun. Yediğin dayak azmı geldi sana. Abi vurma diye yalvarıyordun.maçları birdaha gözünle değilde başka yerinle izlersen tekrar dövecem seni ama bu sefer biyerlerini kırmadan bırakmam seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle