Trabzonspor'dan Kaan Ayhan kararı

Trabzonspor transfer sezonunun bitimine iki gün kala Kaan Ayhan'ı kadrosuna katabilmek için son bir hamle daha yapma kararı aldı.

Trabzonspor'dan Kaan Ayhan kararı
Trabzonspor'dan Kaan Ayhan kararı
GİRİŞ 07.02.2022 09:40 GÜNCELLEME 07.02.2022 19:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili takım Sassuolo kulübüyle bir görüşme daha yaparak oyuncunun transferi için son dakikada sonuçlandırmaya çalışacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Kaan Ayhan için daha önce 5 milyon Euro seviyelerine kadar çıkan Trabzonspor'un son teklifinde fiyat artırımı yapıp yapmadığı ise netlik kazanmadı. Kulüplerin fiyat pazarlığını uzun vadeli taksitler üzerinden sürdürdüğü ifade edildi.

YORUMLAR 7
  • Fhjj 2 yıl önce Şikayet Et
    Yuru be
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah hoca geldi Trabzonlu oyuncular gitmeye başladı gibi bir hal aldı
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Elbette altyapı oyuncuları oynamalıdır fakat bunun şampiyonlar ligi var alınsa güzel olur bence
    Cevapla
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    birtane alt yapılardan genç çıkartıp oynatın bu ne kadar hazırcılıktır.. abdullah hoca git gide gözümden düşüyor. bursadan altığın defans ı oynat ahmetcanı oynat, yeni gencler bul ancak kendini ispatlamış oyuncuları alıyorsun ama ortada futbol yok takım savunması diyorsun oda yok gs maçını kalecin alıyor , kasımpaşa maçında o direkten dönen top gol olsa ...
    Cevapla
  • TSli Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Onların zamanı gelecek, aşağıdan gelen oyuncuları üst seviyeye çıkarmak için Şampiyon olan Şampiyonlar ligi ve UEFA kupalarında gruplardan çıkan sürekli üst turlara çıkacak takım yapman gerekli. Dolayısıyla aşağıdan gelen gençler üst kulvarlarda oynaya oynaya pişecek. Tabi bunu yavaş yavaş yapman gerekli. Gençlerin örnek alacağı idoller takımda bulun duracaksın Marek Hamsik gibi...Bu şekilde hem üst kulvarlarda oynayan hem de futbolcu yetiştiren bir üst düzey futbol takımı olabiliriz...
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Köstek değil destek ol, şampiyonluğa giden yolda
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber o parayı Trabzonspor vermez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle