Lider Trabzonspor'a Sivas çelmesi!

Süper Lig'in 21. haftasında lider Trabzonspor, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Lider Trabzonspor'a Sivas çelmesi!
Lider Trabzonspor'a Sivas çelmesi!
GİRİŞ 15.01.2022 17:58 GÜNCELLEME 15.01.2022 19:16
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Sivasspor'un golü 20. dakikada Leke James'ten gelirken Trabzonspor'un golünü 24. dakikada Abdülkadir Ömür kaydetti.

ABDULLAH AVCI KIRMIZI KART GÖRDÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 89. dakikada oyun alanına girdiği ve itirazlarının ardından hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bu sonuçla Trabzonspor 50 puanla liderliğini sürdürdü. Sivasspor ise 30 puana yükseldi.

Süper Lig'in 22. haftasında Sivasspor deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Trabzonspor sahasında Giresunspor'u konuk edecek.

MAÇTA YOĞUN KAR YAĞIŞI

Sivas’ta yoğun kar yağışı nedeniyle futbolcular ve hakemler maç esnasında saha çizgilerini kestirmekte zorlanırken saha çizgileri görevliler tarafından sık sık temizlendi. Görevliler tarafından saha çizgileri temizlenirken maç bir süre durdu. Hakem Mete Kalkavan ise iki takımın futbolcularını yanına çağırarak daha dikkatli olmalarını istedi.

Demir Grup Sivasspor: 1 - Trabzonspor: 1

Stat: Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül

Hakemler: Mete Kalkavan, Erdinç Sezertam, Süleyman Özay

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Cofie, Özkan Yiğiter, Kerem Atakan Kesgin, Erdoğan Yeşilyurt, Pedro Henrique (Dk. 77 Kayode), Leke James (Dk. 83 Yatabare)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Denswil, Dorukhan Toköz (Dk. 68 Berat Ayberk Özdemir), Hamsik (Dk. 80 Yunus Mallı), Bakasetas, Abdülkadir Ömür (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Visca, Cornelius (Dk. 84 Koita)

Goller: Dk. 20 Leke James (Demir Grup Sivasspor), Dk. 24 Abdülkadir Ömür (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 46 Hüseyin Türkmen (Trabzonspor), Dk. 67 Pedro Henrique, Dk. 90+5 Özkan Yiğiter (Demir Grup Sivasspor)

YORUMLAR 130
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatyanın çalınan üç puanını Trabzon'a verdiler. Belki de bu puanlarla Malatya Ligde kalacaktı. Malatyanın ahını aldınız. Bu şekilde TS şampiyon olacakmış. Haram olsun...
    Cevapla
  • futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Sivas ın sahası niye yerden ısıtmalı değil..Hangi zamanda yaşıyoruz..Bu kadar büyük paraların döndüğü bir sektörde hala karların üzerinde futbol oynanıyor..Bence Sivas sporun işine geliyor bu futbol anlayışı alışık oldukları için..yoksa başka açıklaması yok gibi..
    Cevapla
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Sivasspor taraftarıyım, Trabzon ve Sivas iki kardeş takımdır, ikisine de başarılar dilerim, nahoş yorumlardan kaçınmamız gerek.
    Cevapla
  • AYDIN ŞAHİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır ülkemizde İstanbul takımlarına tanınan ayrıcalıklardan biraz bile olsa Anadolu takımları faydalanmaya başladı diye demedik laf bırakmıyorlar. Şunu anlamak zor değil. Ne zaman futbol İstanbul dan Anadolu ya kayarsa Türk futbolu kazanır.
    Cevapla
  • Sivaslı Yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Ligde Sivasspor gibi birkaç dişli takım daha olsun, şampiyonluk TS'ye hayal olur. Gördük güçlü takım karşısında nasıl oynayamadıklarını .
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    hava şartları iyi olsaydi görürdünüz sivası.en az 3 olurdu maç
    Cevapla
  • birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    sen alışmışsın camış gibi çamurda oynamaya, trabzonun üst düzey futbolcuları çamurda napsın
    Cevapla
  • Objektif TSli 2 yıl önce Şikayet Et
    Şansa berabere kaldınız, Uğurcan üzerine gelen topu talihsizce kucağından kaçırdı, İkinci yarı kar olmasa Ts maçı net alırdı, hem sivasspor ts berabere kalacak diğerlerine yenilecek mi ? 2010-2011 deki gibi Şike yapacaksınız değil mi ? Konuştuğun kelimelerin ucu nereye çıkıyor bir düşün... ne de olsa İstanbul takımlarının uşaklığını yapan bir vizyona sahipsiniz işte..Birinci takımında kesin İstanbul takımıdır böyle boş konuşuyorsan..Hayalmiş..kime hayal olduğu puan durumundan belli....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle