Trabzonspor turu zora soktu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, İtalyan devi Roma'ya 2-1 mağlup olarak tur şansını zora soktu.

Trabzonspor turu zora soktu!
Trabzonspor turu zora soktu!
GİRİŞ 19.08.2021 22:13 GÜNCELLEME 19.08.2021 22:30
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, Medical Park Stadı'nda İtalya Serie A ekiplerinden Roma ile karşılaştı. Mücadele Roma'nın 2-1'lik üstünlüğü sona erdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım gol fırsatlarını değerlendiremeyince devreye 0-0 eşitlikle gidildi. İkinci yarıya hızlı başlayan Roma, Lorenzo Pellegrini'nin 55. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor'da 63. dakikada oyuna giren Andreas Cornelius bir dakika sonra Bruno Peres'in ortasında kafa vuruşuyla skoru 1-1'e getirdi. Trabzonspor golden sonra baskısını arttırsa da ikinci golü bulan taraf Roma oldu. Konuk ekip 81. dakikada Shomurodov'un golüyle 2-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın rövanşı gelecek hafta Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
 


TRABZONSPOR 1 - 2 ROMA

STAT: Medical Park

HAKEMLER: Matej Jug, Manuel Vidali, Robert Vukan

TRABZONSPOR: Uğurcan - Peres, Edgar, Hugo, İsmail (Dk. 63 Trondsen), Berat (Dk. 77 Abdülkadir Ömür), Hamsik, Bakasetas, Gervinho (Dk. 63 Cornelius), Nwakaeme, Djaniny (Dk. 82 Koita)

ROMA: Patricio - Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina, Veretout (Dk. 90 Diawara), Cristante, Mkhitaryan (Dk. 82 Perez), Pellegrini (Dk. 90 Kumbolla), Zaniolo (Dk. 90+2 Reynolds), Shomurodov (Dk. 82 Mayoral)

GOLLER: Dk.64 Cornelius (Trabzonspor) - Dk. 55 Pellegrini, Dk. 81 Shomurodov (Roma)

SARI KARTLAR: Peres, Edgar Ie (Trabzonspor) - Vina (Roma)

YORUMLAR 44
  • TürkMücahid 2 yıl önce Şikayet Et
    Ugurcan..15 milyona euroya valenciaya satılmalı..! Erce kaleye...bu İsmail den ne "köy" olur ne kasaba..! Berat da al gülüm ver gülüm, adam tek tip, başka özelliği yok.
    Cevapla
  • m3hk 2 yıl önce Şikayet Et
    Gecen macta aynı hatayı yaptılar 20 sn dayanamadılar. Bu macta yedikleri gole bakın 4 kişi bakıyor adam topa vuruyor. Kaleci cıkmıyon kıpırda bari.
    Cevapla
  • Kenan iran 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu malatya mi sandını
    Cevapla
  • Objektif 2 yıl önce Şikayet Et
    Romalı mısın Fenerli mi ?
    Cevapla
  • ŞAHİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurca kalede olduğu müddetçe TS'un yüzü gülmez. Adam kaleci değil. Kornerden altıpasa gelen toplara çıkmayan, Uğurcan dışında, kaleci Türkiye'de de dünyada da yok.
    Cevapla
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon ugurcanı kızagıga çekmesi lazım iyi kaleci gol yesede o gollere müdahalle etmesi lazım Uğurcanın çok formsuz çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle