Uğurcan Çakır'a 15 milyon Euro'luk teklif!

Trabzonspor'un en az 20 milyon Euro bonservis bedeli beklediği Uğurcan Çakır için Monaco'dan 15 milyon Euro'luk teklif geldi.

Uğurcan Çakır'a 15 milyon Euro'luk teklif!
Uğurcan Çakır'a 15 milyon Euro'luk teklif!
GİRİŞ 25.06.2021 11:16 GÜNCELLEME 25.06.2021 11:20
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

A Millilerimiz için kabus gibi geçen turnuvada performans olarak tek teselli olan Uğurcan Çakır’ın adı transferde yüksek sesle konuşulmaya devam ediyor.

Kalesinde gördüğü 8 gole karşın yaptığı 18 kurtarışla grup aşamasının en öne çıkan kalecisi olan Uğurcan’a Avrupa’dan çok sayıda teklif vardı. 

Fransa’nın köklü kulübü, Bordo-Mavililer’in başarılı file bekçisini kadrosuna katmak için ısrarcı.

15 milyon Euro’luk bonservis bedelini de gözden çıkarmış durumda. Ancak Fırtına cephesinde bu rakam beklentilerin altında.

Trabzonspor Yönetimi, Milli eldiveni 20 milyon Euro’dan aşağıya kesinlikle vermek istemiyor. Taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edilirken Monaco’nun teklifini yükseltmesi bekleniyor.

Yetki tamamen kulüpte

Görüşmeler kısmında tüm yetkiyi kulübüne bırakan Uğurcan Çakır’ın da Fransa seçeneğine sıcak baktığı belirtiliyor. “Beni en çok para veren kulübe satın” diyen genç kaleci “Beklenen rakam gelmezse seve seve kulübümde devam ederim” diyerek de kulübünün elini rahatlatıyor.

Herkes peşinde

Uğurcan Çakır için şimdiye kadar Liverpool, Everton, Roma gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının adı geçmişti. Turnuvadaki kurtarışlarıyla göze batan başarılı kalecinin adı şimdi de Monaco'da konuşuluyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 31
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim milli takım başarısızlığının sebebi senin oyuncun benim oyuncum bundan kurtulmak gerekiyor. Ben milli takım başarılı olsun hepsi fenerli olsada sonuna kadar destek. Ay Yıldız herkesi bağlar
    Cevapla
  • Mymy 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını yemeyelim iyi kaleci kurtarışları da iyiydi sadece topu oyuna sokarken kendini geliştirmesi gerekiyor
    Cevapla
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşan bir sürü eliboş insanların yorumu malesef klawye kabadayıları ne istiyorsunuz çocuktan bahtı yolu açık olsun doğru Altay oynasa ne fark ederdi uğurcanın kurtardıklarını Altay yerdi afiyetle milli takımd a kimsenin suçu yok tek suçlu uğurcn helal olsun sizlere rüştüden sonra evet Türkiye'nin en iyisi Uğurcan dır 20 değil 50 milyon Euro dur değeri
    Cevapla
  • Ahmet sert 2 yıl önce Şikayet Et
    Rüştü gibi bunun da ayakları çalışmıyor
    Cevapla
  • aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    bi işe yaramaz şişirilmiş balon
    Cevapla
  • 8 yedi- 2 yıl önce Şikayet Et
    senol günes in torpili ile trabzonlu hemseri ayagina kaleye gecti bundan olsa olsa artis olur dövme sacinda toka anca reklamlarda oynar kova kaleci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle