Uğurcan Çakır’dan anlamlı davranış

A Milli Futbol Takımı’nın ve Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, takım arkadaşları ile birlikte Tanzanya’da su kuyusu açtırdı.

Uğurcan Çakır’dan anlamlı davranış
Uğurcan Çakır’dan anlamlı davranış
GİRİŞ 26.05.2021 15:42 GÜNCELLEME 26.05.2021 15:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren ve yaz transfer döneminin gözde isimlerinden olan Uğurcan Çakır, yardım kuruluşlarına gerçekleştirdiği yardımlarla da alkış topluyor.

Daha önce doğum gününde Unicef aracılığıyla yardıma muhtaç çocuklar için kampanya düzenleyen başarılı eldiven, bu kez de takım arkadaşları ile birlikte Tanzanya’da su kuyusu açtırdı.

Tanzanya’nın en büyük şehri ve eski başkenti Darüsselam’ın 55 kilometre uzağında yer alan ve yüzlerce kişinin yer aldığı Soga bölgesinde yerin yaklaşık 100 metre altından çıkarılan temiz içme suyu bugün itibariyle bölge halkının kullanımına açıldı.

'Kaptan Uğurcan Çakır ve takım arkadaşları hayratı yazılı' su kuyusunun önünde kuyunun açılmasına öncülük edenler tarafından Trabzonspor ve Türk bayrağı açılarak poz verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepinizden razı olsun .Sizin gibi insanlar olduğu müddetçe bu dünyada fakir insan kalmaz.Allah kazancınıza bol bereket versin.
    Cevapla
  • Şükür 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo.Hayrınızı Allah kabul etsin.Bak kaptan.Ben 38 yıllık öğretmenim.Nice yerlerde bu çileyi çekip devam ediyorum ve ayda 5.500 iki çocuklu olarak maaş alıyorum. Sen kabul et daha dünkü delikanlısın. Allah sana yürü ey kulum dedi.(Şüphesiz ben de şahsım için aynısını düşünüyorum).Ve bugün değerin. 10.000.000.Euronun üstünde. Yat kalk Allaha şükret.Bunun en güzel şükür işte zekatla, sadakayla ve böyle hayır yardımıyla şükürdür.Sen ver Allahtan sana verir.Aferin.Yola devam
    Cevapla