Abdullah Avcı: Burada maç kazanmak zor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor'u deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Burada maç kazanmak zor
Abdullah Avcı: Burada maç kazanmak zor
GİRİŞ 22.12.2020 19:00 GÜNCELLEME 22.12.2020 19:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TFF Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Hatayspor'u mağlup etti ve son 7. maçında 4. galibiyetini aldı.

 

 

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonrası galibiyeti değerlendirdi. 

"Burada maç kazanmak zor"

 

 

Hatay'ın iyi bir takım olduğunu belirten Avcı, "Hatayspor iyi bir takım. Burada maç kazanmak zor, ilk defa kaybettiler. Onları tebrik ediyoruz. Yorgunluğumuz böyle takımlara karşı sonradan ortaya çıktı. Bazen oyun tatmin etmeyecek ama pragmatik olmak zorundasınız. Trabzonspor'un bazen oyun kalitesi olmayacak ama ruhu, duygusu ve mücadelesi olacak. Bugün o vardı. Bütüne baktığımızda kazanıyoruz, takımın enerjisi yukarıya doğru çıkıyor. Oyun ve oyuncu olarak eksiklerimiz var ama zaman içerisinde düzelecek şeyler. Önümüzdeki 4 günümüzü doğru bir şekilde geçirmeliyiz. Taraftarlarımız dışarıdan bize destek olmaya devam etsin. Oyunun her parçasını oynamak zorundayız. Tespitimiz takım savunmasıydı. Parçadan bütüne gittik ve bunun faydalarını alıyoruz. Bazen hata yapıp gol yiyeceğiz ama çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 

YORUMLAR 2
  • Fırtına Kuşu_61 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalbimizdesin...
    Cevapla
  • Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu TS yukarda olur
    Cevapla