Hüseyin Çimşir'den veda mesajı!

Trabzonspor ile yolları ayrılan teknik direktör Hüseyin Çimşir, "Üstlendiğimiz bu kutsal görevde elimizden geleni yapmaya çalıştık, takdir taraftarımızın ve büyük camiamızındır. Trabzonspor'umuzun Türkiye Kupası'nı kazanacağına ve Şampiyonlar Ligi'ne giderek ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Çimşir'den veda mesajı!
Hüseyin Çimşir'den veda mesajı!
GİRİŞ 21.07.2020 15:05 GÜNCELLEME 21.07.2020 15:07
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Hüseyin Çimşir, yaptığı yazılı açıklamada, altyapısından itibaren formasını giydiği, kaptanlık gibi çok büyük onura ulaştığı Trabzonspor'da, 1,5 sezon yardımcı antrenör, 6 ay da teknik direktör olarak hizmet etme gururunu yaşadığını belirtti.

 

 

 "Beni bu göreve layık gören Sayın Başkan ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine, yardımcı antrenörlük dönemimde beraber çalıştığım başta Ünal Karaman dahil olmak üzere görev yaptığım tüm ekip arkadaşlarıma, beraber çalışma fırsatı bulduğum tüm oyuncu arkadaşlarıma ve kulüp personelimize çok teşekkür ederim." ifadesini kullanan Çimşir, şunları kaydetti:

"Futbolculuk döneminde olduğu gibi antrenörlük görevinde de hiçbir zaman hiçbir şart ileri sürmeden, bordo-mavi renklerine aşık olduğum kulübüme en iyi hizmeti vermek için arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Ancak gelinen süreçte, beklenmedik koşulların da etkisiyle camiamızın kilitlendiği şampiyonluk hedefine ulaşamadık. Profesyonel kariyerime devam etmekle birlikte her zaman Trabzonspor camiasının bir ferdi hatta neferi olmaya devam edeceğim. Üstlendiğimiz bu kutsal görevde elimizden geleni yapmaya çalıştık, takdir taraftarımızın ve büyük camiamızındır. Trabzonspor'umuzun Türkiye Kupası'nı kazanacağına ve Şampiyonlar Ligi'ne giderek ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyorum."

 

 

YORUMLAR 23
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Barcelona olsaydı Trabzon formasıyla bu hakemler yine şampiyon etmezdi Trabzon u
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin Çimşir bey KUTSAL sözcüğünün anlamını öğrenmenizi tavsiye ederim. Biz Türk milletinin kutsalları belli. Trabzonspor gibi bir camianın teknik direktörü olmuşsun daha ağzından çıkanı bilmiyorsun. Sana yakışmadı.
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    umarım maç oynanırken kenarda ellerini bir acayıp cebine koyup uyuz uyuz seyretmenide bir kenara bırakırsın
    Cevapla
  • Boztepe 52 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir bjk. Taraftari olarak bu isler sadece hocayla llmuyor. Oyuncu. Yapmayinca hoca ne etsin. Bak Rize sürünüyordu hoca gitti ücledi
    Cevapla
  • trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam Hüseyin Hoca sağol hocam sen iyi iş yaptın futbolcular istekli değildi son haftalarda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle