Uğurcan'dan transfer açıklaması!

Uğurcan Çakır transfer iddialarını kafasına takmıyor. İsmi her gün farklı bir takımla anılan Trabzonspor'un genç kalecisi motivasyonunu korumak için üst düzey çaba sarf ediyor.

Uğurcan'dan transfer açıklaması!
Uğurcan'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 18.07.2020 10:13 GÜNCELLEME 18.07.2020 21:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla Avrupa'da da adını duyuran Uğurcan Çakır için transfer iddiaları yine manşetleri süslemeye başladı. Ancak 24 yaşındaki kaleci konsantrasyonunu tamamen Trabzonspor'a vermiş durumda.

SADECE İŞİMİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

Daha önce, "En büyük hayalim Trabzonspor forması ile şampiyonluk yaşamak" diye açıklama yapan Uğurcan Çakır transferi için, "Ben de sürekli medyada görüyorum ama inanın kulaklarım tıkalı. Sadece işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

SON TALİBİ B. DORTMUND

Premier Lig ekipleri Tottenham, Chelsea ve Liverpool'un yakın takibe aldığı Uğurcan Çakır için Borussia Dortmund da devreye girdi. Alman ekibinin, Uğurcan'ın bonservisi için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Ferman 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaw birakin bu tatavayi nerden 20 million eder avrupa liglerinde öyle kaleçiler var ki buna 100 ceker liverpool tohtenam chelsea transferler günü de 3 milliona stok city almis diye yazarsiniz ve su an türkiye liginde en çok takip edilen kaleçi altay dir çünkü önünde bir tane stoper olmadan oynayan tek kaleçi bunun yerinde ugurçan olsaydi 100 den fazla golü görürdü
    Cevapla
  • Lazo 3 yıl önce Şikayet Et
    25 milyoneuro en az gider MÖ hoşuna MÖ degilsin
    Cevapla
  • Mustafa Ö. 3 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon iddia edildi hep iddia edilen haberler 5 milyona gitsin yeter
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    5 milyon artık menajerler alıyor azıcık piyasayı takip edin 2004 senesinde kalmış beyniniz galiba
    Cevapla