Hüseyin Çimşir: Hedefe bir adım daha yaklaştık

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Göztepe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Çimşir: Hedefe bir adım daha yaklaştık
Hüseyin Çimşir: Hedefe bir adım daha yaklaştık
GİRİŞ 13.06.2020 00:39 GÜNCELLEME 13.06.2020 00:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayla ilgili konuşan Hüseyin Çimşir "Kazandığımız için oyuncu arkadaşlarımı tebrik ederim. Oyunu 11-11 ve 11-10 olarak ikiye ayırmak lazım. 11'e 11'de pozisyonlar bulduk, farkı artırabilirdik. 10 kişi kalınca da arkadaşlar söylediklerimizi iyi yaptı, merkezi kapatıp orta yaptırmak istedik. Bugünkü oyunu merak ediyordum, söylemiştim, ben iyi olduğunu düşünüyorum. Oyuncularım konsantrasyon anlamında gayet hazırdı, fiziksel olarak fit durumdalardı." dedi.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili de görüşlerini dile getiren Hüseyin Çimşir "Hedefe bir adım daha yaklaştık. 7 hafta kaldı. Emek lazım, çaba lazım. Biz bunu sonuna kadar sürdüreceğiz. İstediğimiz şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağız." diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah Hüseyin ah... Size yedirmezler o sampiyonlugu... Son iki haftada elinizden alirlar. Yoksa yayinci kurulus, Federasyon ve MHK zarar eder. Ha bir de bazi kulüpler borc bataginda. Ama o takimlardan birini sampiyon yaparlarsa biraz borclari hafifler. Baksaniza öyle bir Trabzon nefreti var ki adamlarda, lider oldugu halde macini ikinci kanaldan veriyorlar.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Seninle bu işin olmayacağı kesin belli ama yinede hayırlısı olsun
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 3 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler hüseyin hoca
    Cevapla
  • Hüseyin Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah hocam Allahın izniyle Şamoiyonuz siz böyle oynayın
    Cevapla