Hacıosmanoğlu'na büyük öfke! 'Keşke kadın gibi...'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız" sözlerine spor dünyasından tepki yağıyor.

Hacıosmanoğlu'na büyük öfke! 'Keşke kadın gibi...'
Hacıosmanoğlu'na büyük öfke! 'Keşke kadın gibi...'
GİRİŞ 29.10.2015 16:03 GÜNCELLEME 29.10.2015 16:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

ÜRKMEZGİL VE ALBAYRAK: ALLAH ONU ISLAH ETSİN

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyelerinden Metin Albayrak ve Ahmet Ürkmezgil (üstte), Hacıosmanoğlu'nun bu sözleri için kısa ve net bir yorum yaptı: "Allah onu ıslah etsin!"

Bir başka Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar da, "Bir kulüp yöneticisinin sadece futbol konuşması lazım. Sahada yaşanan bir haksızlık varsa, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu orada. Gereğini onlar yapar. Kulüp yöneticilerinin asli görevi zaten dibe vurmuş olan futbolumuzu yeniden canlandıracak girişimlerde bulunmak" dedi.

SADRİ ŞENER: ÇOK UTANIYORUM!

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener ise, yaşananlar nedeniyle büyük utanç duyduğunu söyledi. Şener, "Bu nasıl bir şeydir! Çok utanıyorum. Sadece utanıyorum" ifadesini kullandı.

"TRABZON VALİSİ NE YAPIYORDU?"

Şener, maçın hakemlerinin başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatıyla statta rehin tutulmaları konusunda da, "Hiç hoş değil. Şık değil. Hakemler yanlış yapabilir ama bir kulüp başkanı böyle demeçler veremez. Kaldı ki, İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor'un başkanı değildir. Kulübe kayyum atanmıştır. Ben bu olaylar yaşanırken Trabzon Valisi ne yapıyordu, onu merak ediyorum" dedi.

Sadri Şener, kulüp başkanlığı için bazı kriterler konması gerektiğini de belirterek, "Eskiden Meclis'e senatör seçerken üniversite mezunu olma gibi şartlar konurdu. Kulüp başkanlığı için de buna benzer şartlar koymak lazım" dedi.

Kadın spor spikeri Simge Fıstıkoğlu da, İbrahim Hacıosmanoğlu için, "Keşke kadın gibi yaşayabilse!" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 14
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklıyken haksız duruma dūşmek bu hakem adı ustunde hakem mac ïzlemem sevmem ama haksız karar veren hakem ğõrevinden alın malı federarasyon kimin tekelinde doru konuşanı 9 kõyden kovacak cakallar varsa sayıp cıkacak 99 kõyde vardır yaradan mevlam doru konuşanın yanındadır
    Cevapla
  • Anti ts 8 yıl önce Şikayet Et
    Ts kümeyeee
    Cevapla
  • anti ŞİKE 8 yıl önce Şikayet Et
    Başkanın arkasındayız.Hırsızlara,Ahlaksızlara ve teroristlere karşı seninleyiz başkanım.Futbol adaletini sağlamak için illa KAN mı dökmek lazım...
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    yanındayız başkan
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu bilmem bir daha kimse trabzonspor a hile hurda yapmak girişiminde kolay kolay bulunamayacak.
    Cevapla
  • bagcilarli osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Bravo baskan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle