Flaş iddia! Süper Lig ekibi Rıza Çalımbay ile anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un teknik direktör Özhan Pulat ile yollarını ayırdığı ve deneyimli çalıştırıcı Rıza Çalımbay ile anlaşma sağladığı öne sürüldü.

GİRİŞ 07.09.2024 15:18 GÜNCELLEME 07.09.2024 18:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 4 hafta sonunda aldığı 1 beraberlikle 18'inci sırada bulunan Hatayspor'un teknik direktör Özhan Pulat ile yollarını ayırdığı ileri sürüldü.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Güney ekibi, deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ile prensip anlaşmasına vardı.

Konuyla ilgili henüz kulüp kanadından açıklama yapılmazken görüşmelerin kısa süre içinde resmileşeceği aktarıldı.

Rıza Çalımbay son olarak ligde kısa süreliğine Beşiktaş'ı çalıştırmıştı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Halbu hal 1 hafta önce Şikayet Et
    riv riv riv çok doğru demiş Rıza hoca nankör ötesi
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Rıza seni çok seviyorum ama artık teknik direktörlük yapma . İlla yapacaksan Beşiktaş in alt yapısında gençleri yetiştir.
    Cevapla
  • sivas 1 hafta önce Şikayet Et
    rıza sıvasa gel. bulent uygun bızı mahvedıyor.
    Cevapla
  • rivrivriv 1 hafta önce Şikayet Et
    Tam rızanın takımı. Sürekli bahane bulmak için malzeme çok. 6 şubattan başlar günümüze devam eder. Bu adam sürekli şikayet eden,mazeret üreten bir yetersiz. Yense şikayet yenilse mazeret
    Cevapla
  • ccc 1 hafta önce Şikayet Et
    rıza calımbay adam gıbı cıkar macını oynatır ıtıraz etmez. sen okan buruk sandın galıba.. okan buruk puan kaybettıgı hıc bır macta saga sola satasmadıgı olmadı
    Cevapla