Ivo Vieira: Kazanmak için bir şey yaptığımızı söylememem

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, bugünkü mücadelenin kendileri için zor olduğunu söyleyerek, “Kazanmak için bir şey yaptığımızı söylememem” dedi.

Ivo Vieira: Kazanmak için bir şey yaptığımızı söylememem
Ivo Vieira: Kazanmak için bir şey yaptığımızı söylememem
GİRİŞ 10.02.2024 19:29 GÜNCELLEME 10.02.2024 19:29

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Pendikspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Müsabakanın ardından Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kendileri için bugün zor bir maç olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Vieira, “Kazanmak için bir şey yaptığımızı söylememem. Rakip bizden iyiydi. Kazanmak için net şeyler yaptı. Bizim için iyi bir gün olmadı” diye konuştu.

“Elimizden geleni yapacağız”

Takımda bir çok oyuncunun sakatlığı sebebiyle kadroda olmamasıyla ilgili ise Vieira, “Benim yerime zaten söylediniz olanları. Buraya maalesef 15 oyuncuyla geldik. Evinde iyi oynayan bir takıma karşı güçlü bir kadroyla gitmek gerekiyor. Maalesef bu olmadı. Sadece 3 oyuncu vardı değiştirebileceğimiz. Ama bırakmak yok. Elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Umarım Umut da Trabzonspor maçı öncesinde çabucak döner”

Ligin 26. haftasında oynanacak Trabzonspor maçıyla ilgili ise Ivo Vieira, “Umarım kendisi çabucak geri döner. Bugün de gördüğünüz gibi 3 defans, 2 genç oyuncu vardı kulübemizde. Önümüzdeki hafta umarım böyle bir şey olmaz. Transfer dönemi de kapandı. Umarım Umut da Trabzonspor maçı öncesinde çabucak döner” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.