Ankaragücü'ne Kamerunlu kanat oyuncusu!

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Christian Bassogog'u renklerine bağladığını açıkladı.

Ankaragücü'ne Kamerunlu kanat oyuncusu!
Ankaragücü'ne Kamerunlu kanat oyuncusu!
GİRİŞ 09.02.2024 18:34 GÜNCELLEME 09.02.2024 23:05

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Christian Bassogog ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Christian Bassogog ile kulübümüze transferi için anlaşmaya varıldı. Christian Bassogog ile kulübümüz arasında 1,5 yıllık sözleşme imzalandı, imza törenine Başkanımız İsmail Mert Fırat, Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Buğra Tanık, Genel Saymanımız Mehmet Şahin ve Sportif Direktörümüz Yılmaz Bal katıldı." ifadelerine yer verildi. 

Abdurrahim Dursun'la da 2,5 yıllık sözleşme

Sarı-lacivertli kulüp, transferin son gününde Adana Demirspor'la sözleşmesini karşılıklı fesheden 25 yaşındaki sol bek Abdurrahim Dursun ile de 2.5 yıllık mukavele imzaladı.

Transferi Türkiye Futbol Federasyonuna bildiren ve lisansı çıkan Abdurrahim, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 12 resmi maçta forma giydi.

MKE Ankaragücü, Galatasaray'dan kiraladığı Kazımcan Karataş'tan sonra bu transfer dönemindeki kadrosuna ikinci sol bek transferini de yapmış oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.