Taraftarların üzerinden çıkanlar hayrete düşürdü

Sivasspor-Beşiktaş maçı öncesi misafir seyirci giriş turnikelerinde yapılan aramada ele geçirilen bıçak, uyuşturucu madde ve torpil nedeniyle 8 taraftar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Taraftarların üzerinden çıkanlar hayrete düşürdü
Taraftarların üzerinden çıkanlar hayrete düşürdü
GİRİŞ 30.01.2024 19:51 GÜNCELLEME 30.01.2024 19:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında EMS Sivasspor ile Beşiktaş arasında yapılan maçta 8 taraftar hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, müsabaka öncesi stadyumda bulunan tüm turnikelerde taraftarın üst aramasının yapıldığı anımsatıldı.

Yapılan aramalar neticesinde 6 taraftar hakkında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet suçundan işlem yapıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"1 şahıs hakkında 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna muhalefet, 1 şahıs hakkında Narkotik Şube Müdürlüğünce kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçlarına muhalefetten toplam 8 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır."

Açıklamada, şüphelilerin yapılan üst aramalarında 1,24 gram kokain, 1 kelebek diye tabir edilen bıçak, 3 meşale, 4 torpil, 3 sis maddesi ele geçirildiği ifade edildi.

Müsabaka sonunda stadyum doğu üst tribününde, misafir takım taraftarı tarafından Sivasspor taraftarına ait iki pankartın alınması olayıyla ilgili, olayın iki kişi tarafından gerçekleştirildiğinin tespit edildiği de belirtilen açıklamada, "Yapılan çalışmalarda 1 şahsın kimlik bilgileri tespit edilmiş ve şahıs hakkında adli işlemler başlatılmış, ikinci şahsın tespitine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • vatan sevdalısı 2 ay önce Şikayet Et
    Boşuna tinerciler denmiyormuş bunlara
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Piyasada bozuk insan fazlasıyla var.
    Cevapla
  • anadolu 2 ay önce Şikayet Et
    bu holiganlara hücre cezası verilmeli
    Cevapla
  • Rcp 2 ay önce Şikayet Et
    İdam şart
    Cevapla
  • ali 2 ay önce Şikayet Et
    çarşı karışacak çarşı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle